Serijal decjih prestava i radionica u USCE Shopping Centru

Ples kao inspiracija za decu u UŠĆE Shopping Centru

Mladi glumci Vaja Dujović i Ivan Mihailović dočekaće i ove srede decu u UŠĆE Shopping Centru na besplatnim interaktivnim predstavama i radionicama na temu umetnosti.
Ove nedelje tema je ples, a mališani će moći da nauče mnoge zanimljivosti o Fred Asteru, najboljem plesaču Holivuda i čoveku koji je uveo step dens na filmsko platno, a koji je na jednoj od svojih prvih holivudskih audicija bio ocenjen kao netalentovan.
Deca će saznati i više detalja o Isidori Dankan, majci modernog plesa,koja je inspiraciju za svoju plesnu revoluciju nalazila u filozofiji Fridriha Ničea, dok je ona sama bila inspiracija velikom ruskom pesniku Sergeju Jesenjinu.
Takođe, biće priče o i Marijusu Petipi, Luju XIV i drugim velikanima plesa, a svi oni koji dođu moći će i da se detaljnije upoznaju sa brojnim veštinama ove umetničke discipline.
Program se odvija u prostoru Food courta, na drugom spratu Ušće Shopping centra od 18:30 do 20 časova. Ulaz je slobodan.

Povezana vest:  Sara Jo, Boki Perić i Branko Lazić sa Beyonce, Paulom Pogbom i Mo Salahom u zajedničkoj misiji Imposible Is Nothing