eucerin kartica 3dNova šansa da se pridružite Eucerin klubu lojalnosti

Oko nas se svakodnevno pojavljuju novi brendovi i novi prodajni objekti, ali većina dama koja pažljivo brine o svom izgledu i zdravlju, ipak, radije ostaje verna jednom proverenom brendu i mestu kupovine na kome ima mogućnost da dobije i pouzdane savete o nezi.
Broj dama koje su svoj poverenje poklonile brendu Eucerin i Eucerin partner apotekama sada se već meri hiljadama Eucerin lojaliti kartica! U narednih nekoliko meseci možete im se pridružiti i vi i ostvariti pravo da za brigu o svojoj lepoti i zdravlju budete nagrađeni!
Eucerin program lojalnosti počinje 15.oktobra i traje naredna četiri meseca, a omogućava vam da na poklon dobijete jednu od šest Eucerin krema za negu područja oko očiju koja odgovara potrebama vaše kože iz linija: Aquaporin, Hyal-Urea, Q10, Hyaluron-Filler, Volume-Filler i DermoDensifyer. Sve što je potrebno da učinite da biste tu mogućnost ostvarili je da se u apoteci u kojoj najčešće kupujete učlanite u Eucerin klub lojalnosti. Nakon toga, automatski, kupovinom Eucerin preparata, u ukupnoj vrednosti od 5.000 dinara, u periodu od četiri meseca od datuma prve kupovine, stičete pravo na poklon!
Za one najvernije ljubitelje Eucerin preparata, koji se već nalaze u Eucerin bazi lojalnih potrošača, obezbeđene su posebne pogodnosti.

Povezana vest:  Počela velika društveno odgovorna kampanja Manifestuj se-Svaka limenka se računa

Vaš vodič kroz Eucerin program lojalnosti:

Prilikom prve kupovine, pitajte vašeg apotekara da li apoteka učestvuje u Eucerin programu lojalnosti i popunite Eucerin karticu lojalnosti.
U apotekama koje učestvuju u programu, pored overene kartice dobićete i sve potrebne informacije.
Preparate je potrebno kupovati samo u jednoj apoteci i to u onoj u kojoj ste i otvorili Eucerin karticu lojalnog potrošača.
Prilikom svake kupovine vaš apotekar će vam dati fiskalni račun čiju fotokopiju ćete čuvati u džepu kartice.
U istoj apoteci, nakon kupovina u iznosu od 5.000 dinara, izaberite svoj poklon, uz dodatni savet farmaceuta o najboljem rešenju za vaš tip kože.
Uživajte u nagradi!

Povezana vest:  Srpska lepotica Tamara Lazić oličenje seksipila u novoj Lisca kampanji

INFO PLUS:
Akcija traje četiri meseca od datuma prve kupovine, u periodu od 15.10.2015. do 15.02.2015. godine ili dok traju zalihe.
Više informacija potražite na www.eucerin.rs na stranici Eucerin® novosti.