Post-direktno-iz-ceske 1024x860

Staropramen vas vodi na Jazz Festival i St. Germain

Početak jeseni u Beogradu se za ljubitelje jazz muzike može smatrati veoma uzbudljivim, budući da nam se bliži 31. Beograski Jazz festival (28.-01. novembra), kao i nastup francuskog muzičara i producenta poznatog pod imenom St Germain (02.novembar). Kako je Staropramen, kao premium češko pivo, oduvek podržavao kvalitetne kulturne i muzičke događaje, spoj Staropramena i jazz-a bio je prirodan, pa smo i ovoga puta podržali nastupe najsofisticiranijih muzičara.

Povezana vest:  Vienna Coffee Festival od 12. do 14. januara 2018. godine

Dobra muzika ide uz dobro pivo, pa Beograđani ove jeseni mogu da uživaju u posebnom Staropramen Granat i Unfiltered pivu, uvezenom direktno iz Češke, samo u odabranim objektima.

Da bismo upotpunili uživanje u dobroj muzici, onima koji pokažu dobar ukus za pivo, poklanjamo ulaznice za Jazz Festival i St. Germain. Najbržih 15-oro koji u Berlineru naruče Staropramen Granat ili Unfiltered mogu da dobiju karte za jedan od ova dva događaja. (Napomena: Obezbedili smo 10 kompleta za Jazz Festival i 5 karata za St Germain. Karte osvajaju najbrži. Uz naručeni Granat ili Unfiltered u Berlineru, pitajte za svoju kartu)

Povezana vest:  NATIONAL GEOGRAPHIC kanal na 12. Festivalu nauke

O novim ukusima Staropramena

Staropramen Unfiltered se pravi po originalnom receptu, sa 34% pšeničnog slada, specijalno odabranog hmelja i dodatkom korijandera. Ovo mutno, tamno, češko pivo blago gorkog ukusa podsetiće vas na tople letnje večeri.

Staropramen Granat je jedinstveno češko lager pivo koje predstavlja pečat duge tradicije. Pravi se na osnovu recepta iz 1884. godine, a mešavinom posebnih vrsta slada dobija se jedinstvena crvenkasta (granat) boja.

Povezana vest:  HUMANITARNI FOND NOVAK -- ČAROBNI PAKETIĆI, ČAROBNOJ DECI

Staropramen Granat i Unfiltered možete pronaći i u sledećim objektima: Berliner, Supermarket Talas, KC Grad, Marshall pub, Passenger bar, Knjaz, Trend, Cigla bar, Penzija bar, Žirafa, Crveni rak, Brdo piva, Jedno mesto.