Schauma SHP 400 FIU AD CEE3 1504

Nova Schauma Fresh It Up! za kosu tinejdžera

Prvi utisak koji ostavljamo posebno nam je važan u tinejdžerskom dobu, jer upravo tada najviše vremena i pažnje posvećujemo svom izgledu. Vidljivi znaci peruti su jedna od poslednjih stvari o kojima devojka želi da brine prilikom odlaska u školu, tržni centar ili klub. Sada, zahvaljujući novom Schauma Fresh It Up! šamponu protiv peruti, posebno dizajniranim za kosu tinejdžera, možete da se opustite i budete sigurni da će vaša kosa biti bez vidljivih znakova peruti čak tokom šest nedelja.
Novi Schauma Fresh it Up! šampon protiv peruti, sa ekstraktom goji bobica i cink piritonom, već prilikom prvog nanošenja rešava probleme osetljivog temena i kože koja se peruta. Efikasna formula bez silikona, nežno čisti kosu od korena do vrha vlasi, pružajući čak i do 100 odsto efekat uklanjanja peruti u trajanju do šest nedelja.
Stručnjaci iz Schwarzkopf-a, kreirali su jedinstvenu formulu protiv perutanja kože glave kombinujući sastojke koji pomažu pri otklanjanju peruti, dok ujedno neguju i hrane kosu. Cink piriton je poznati sastojak koji dokazano deluje u sprečavanju nastanka peruti, dok se ekstrakt goji bobica dobija od najpoznatijeg super-voća na svetu i daje kosi neverovatan sjaj i svežinu. Goji bobice sadrže jedinstvene hranljive sastojke, koji se ne mogu naći ni u jednom drugom voću, zbog čega će zahtevna kosa tinejdžera biti negovana, mirisna i zanosna tokom celog dana.
Jednostavno nanesite Fresh It Up! šampon protiv peruti na mokru kosu. Ostavite kratko da dokazana formula protiv peruti može delovati – i onda temeljno isperite. Za najbolje rezultate, koristite Schauma Fresh It Up! šampon protiv peruti redovno – da bi vam kosa bila stalno sveža, a vi bezbrižno možete u provod! Takođe se preporučuje kombinovana upotreba sa Schauma Fresh It Up! Balsamom iz osnovne linije Schauma Fresh It Up!
Dermatološki testirana formula, koju su Schwarzkopfovi stručnjaci za kosu specijalno formulisali da bi ponudili optimalnu negu kosi tinejdžera, se može naću u prodaji od septembra 2015. godine.

Povezana vest:  Mere protiv koronavirusa u Beču od 16. aprila