najbolji_akcija-recikliranjeNagrada za najbolje u akciji „Recikliraj i uživaj”

 

Zahvaljujući učešću u akciji „Recikliraj i uživaj”, koju je organizovala „Koka-kola”, dvoje učenika Osnovne škole „Stevan Sremac” iz Borče – Milica Ćeriman i Vladimir Petković nosiće državnu zastavu sa još četvoro mališana iz Srbije na Svetskom prvenstvu u fudbalu na utakmici između reprezentacija Srbije i Gane, 14. juna. Danas je u školi priređen prigodan ispraćaj za Milicu i Vladimira. 

Povezana vest:  Posebne pogodnosti i vredne nagrade za fanove Mančester Junajteda u ekspoziturama Eurobank

Prikupivši najviše starog papira i plastičnih flaša, učenici Osnovne škole „Stevan Sremac” stekli su pravo učešća na fudbalskom turniru osnovaca iz čitave Srbije na Adi Ciganliji 28. aprila, a takođe su se istakli i u ekološkoj akciji. Pored prvog mesta dečaka na turniru, pobedom u navijanju su se okitile i devojčice. Imena Milice i Vladimira iz pobedničkih pehara izvukao je reprezentativac Danko Lazović. Njih dvoje je imalo najviše sreće među ostalim članovima njihovih ekipa.

Povezana vest:  Oprema za balsamovanje Elvisa Prislija povučena s aukcije

Predstavnici „Koka-kole” danas su uručili sportsku opremu u vrednosti od 150.000 dinara za osvojena prva mesta na turniru i uspešnost u akciji „Recikliraj i uživaj”.