dani-piva

Manifestacija Dani piva u Zrenjaninu od 20. septembra
 
Manifestacija Dani piva u Zrenjaninu počeće 20. septembra, a u muzičkom delu programa, između ostalih, nastupiće Galija, Goran Karan, Vesna Zmijanac, Dejan Petrović, Neverne bebe i Tanja Jovićević, saopšteno je iz Turističkog centra u tom gradu.
„Dani piva“, koji su tokom prethodnih godina održavani krajem avgusta, biće održani od 20. do 23. septembra, a prema rečima Marice Kosanović iz Turističkog centra Zrenjanin do pomeranja datuma održavanja došlo je, kako navodi Kosanović, zbog promene gradske vlasti.
Kako je navela, ovogodišnji „Dani piva“ biće organizovani na tradicionalnim lokacijama, Žitni trg, Trg Zorana Đinđića, parking ispred centralne apoteke, Pešačkom mostu, kao i na parkingu „Prevlaka“. Na glavnoj bini, postavljenoj na Žitnom trgu, prve večeri, nastupiće Tribute bend, Galija i Kameleon bend, dok će u petak na istom mestu nastupiti zrenjaninski bend Raskršće, Goran Karan i Vagabundo bend i zrenjaninski tamburaški orkestar Ego.
Trećeg dana muzički program na glavnoj bini počinje koncertom zrenjaninskog benda šišarke, nakon čega će nastupiti Tanja Jovićević i Rič Bič, a zatim i Dejan Petrović i Big bend. Poslednjeg dana planiran je nastup još jednog zrenjaninskog benda Empatija, kao i koncert grupe Neverne bebe, a za sam kraj organizatori su najavili koncert Vesne Zmijanac.
I ove godine biće organizovano tradicionalno takmičenje u brzom ispijanju piva, a pored muzičkog, organizovan je i prateći program.

 

Povezana vest:  Must have beauty proizvod - Olival Zlatno ulje smilja