Nastup - Be fresh

Plesno takmičenje u Delta Cityju

Posetioci Delta Cityja imaće priliku da uživaju u velikom plesnom takmičenju u atrijumu Delta Cityja, 7. i 8. novembra, od 17 sati, u okviru koga će nastupiti najbolji domaći i strani ulični plesači.
U okviru „Guarana Balkan Fury“ manifestacije održaće se takmičenje u svim uličnim plesnim stilovima, gde će svaki plesač moći da pokaže kako se nosi sa najraznoraznijim žanrovima muzike, od fank muzike preko sveprisutnog i popularnog hip-hopa, do klubskih hitova iz raznih perioda. Kao i na prethodnim takmičenjima organizacije „Fresh“, a ovog puta u saradnji sa Delta City-jem i Guaranom, takmičenje će biti ocenjivano uz pomoć nepristrasnih sudija koji su najbolji u svojim stilovima.
Cilj ove manifestacije je da okupi veliki broj plesača iz mnogobrojnih zemalja na jednom mestu, koji će učestvovali u razmeni znanja, ali i plesnom nadmetanju u nameri da pokažu da su najbolji ulični plesači. Kao i do sada, sudiće međunarodne sudije, jer se na taj način obezbeđuje nepristrasno suđenje i jedina briga koja plesaču ostaje je kako da pobede protivnika.
Pridružite nam se na desetogodišnjici ove jedinstvene plesne manifestacije koja će pomeriti standard u kvalitetu organizacije festivala uličnih plesova.

Povezana vest:  San svake savremene žene i muškarca