Aleksa Jelic Esprit Sportina

Aleksa Jelić predstavio najnovije kolekcije brendova Esprit i Sportina

U šoping centru „Delta City“, četvrtog dana 38. Black’n’Easy Fashion Week-a popularni pevač Aleksa Jelić predstavio je najnovije kolekcije brendova Esprit i Sportina. Uz neformalno druženje sa publikom i dobru atmosferu, poznati pop muzičar bio je u ulozi manekena, a zajedno sa modelima modnog studija „Click“ prisutnima je priredio pravi modni spektakl.

Povezana vest:  Prvi veliki Cockta Nevergreen Party na brodu Kolos u Beogradu, doživi besmrtnost sa „Uvek živom“ Cocktom

Modni brend Esprit, od kada se pojavio 1968. godine u Kaliforniji, uvek donosi sveži talas kvalitetne mode. Cilj Esprit jeste da bude najbolji casual modni brend koji predstavljaju dobro krojeni modeli i kvalitetni materijali. U novoj kolekciji nalazimo dobro krojen džins, jakne kvalitetnih materijala, džempere kojima ne možete da odolite i krznene jakne koje će vas grejati. Esprit vam omogućava da pratite modne trendove, ali u skladu sa ličnim stilom i prepoznatljivom diskretnom elegancijom.

Povezana vest:  Samsung predstavlja SleepSense za bolji kvalitet sna

Multibrend koncept store Sportina se razvija kao tip dinamičnog prodajnog mesta sa raznovrsnom ponudom atraktivne i urbane odeće. U zimskoj kolekciji vas očekuje zavodljivi francuski šarm novih Morgan modela, koloritna Fracomina, urbana moda koju predstavljaju Tom Tailor, Vero Moda i Jack & Jones. Dopustite sebi da vas ove zime greje neki od novih modela Only i Marx modnih brendova i uživajte u toplini i udobnosti.

Povezana vest:  Manifestacija „Trg otvorenog srca” od 1. decembra 2019. do 2. februara 2020. godine