reebok 2015-11-08

Reebok nagradio originalnost

38. „Beogradska nedelja mode“ je završena, a o nekim revijama, kreacijama, modelima i idejama se još uvek priča. Poslednja tri dana beogradske Nedelje mode više stotina posetilaca učestvovalo je u Reebok izazovu „Nothing To Hide“, a autor najzanimljivijeg „razotkrivanja“ Katarina Cvetković je osvojila najnoviji model iz Classic Leather kolekcije – patike Classic Tiger Camo, dopunjene kamuflažnim detaljima, specijalno kreirane za jesen/zimu 2015.
U ovom neobičnom izazovu učestovale su i brojne poznate ličnosti među kojima su bili Nenad Radujević, pokretač i autor „Beogradske nedelje mode“, stilista Ašok Murti, modni fotograf Stefan Koković, pevač Marko Stojanović Louis, model Katarina Vučetić i modna blogerka Branislava Antović. Svi zajedno uživali su u plesnom hip hop nastupu Unje Green, funky energiji muzičkog benda „Sevdah Baby“, i muzičkom performansu poznatih klupskih izvođača DJ Preme i Bege Fank-a.
Kvalitet se uvek prepoznaje, najbolji dobijaju zasluženo najjači aplauz, a najoriginalnije ideje najbolje nagrade. Nedelja mode još jednom je potvrdila da svi žele da vide nešto drugačije, nešto originalno, a upravo tu posebnost Reebok je nagrađivao – svako ko je imao hrabrosti da učestvuje u „Nothing to Hide“ izazovu i otkrije zanimljivost o sebi je dobio Reebok poklon.
Reebok Classic je decenijama unazad omiljen među urbanom populacijom i jedan od najtraženijih lifestyle brendova, povezan je sa „street“ kulturom i raznim modnim trendovima, što ljubiteljima ovog brenda omogućava da budu svoji i upečatljivi.

Povezana vest:  “Nordijske dane u Beogradu” 16. - 18. novembar 2011 u Supermarketu