Eucerin  promocija horizontalna

Negujte svoje telo Eucerin preparatima i osvojite poklon

Kupite Eucerin preparate u vrednosti preko 1000 dinara, a Eucerin će vam pokloniti jedan preparat koji odgovara potrebama vaše kože!
Nabavka preparata za negu retko kada se svede na kupovinu jednog. Kao po nepisanom pravilu uvek u istom trenutku u kupatilu zateknemo više praznih bočica. Kada je Eucerin u pitanju to ne mora da znači i uvećan račun, jer u odabranim apotekama u toku je promocija u okviru koje za kupovinu Eucerin preparata u vrednosti preko 1000 dinara, jedan Eucerin preparat dobijate na poklon.
Bilo koji Eucerin preparat za negu lica da koristite, sigurno veliku pažnju posvećujete čišćenju lica, jer temeljno čišćenje je prvi korak efikasne nege kože. Naučno je dokazano da kada je koža dobro očišćena, lakše diše i bolje apsorbuje kiseonik. Zato će vas sada obradovati činjenica da uz kupivinu bilo kog Eucerin preparata za negu lica u iznosi preko 1000 dinara, na poklon dobijate jedan od preparata za čišćenje lica iz Eucerin DermatoCLEAN linije namenjene svim tipovima kože. Inovativna mešavina prirodno dobijenih aktivnih sastojaka u preparatima iz ove linije radi na efikasnom uklanjaju šminke sa kože i uporedo joj pomaže da održi svoju prirodnu ravnotežu hidratacije. Koža očišćena preparatom iz Eucerin DermatoCLEAN linije je čista, meka, umirena, osvežena i spremna za obnavljanje.
Vaše je samo da u zavisnosti od raspoloživih zaliha u odabranoj apoteci izaberete poklon: 3 u 1 Eucerin Micelarni fluid za čišćenje ili Eucerin® DermatoCLEAN Blago mleko za čišćenje ili Eucerin DermatoCLEAN Tonik.
Ukoliko imate masnu kožu verovatno ste već dobro upoznati sa preparatima iz Eucerin DermoPURIFYER linije, kao i sa preparatima iz Eucerin Sun linije specijalno dizajniranim za potrebe masne kože.
Sada uz kupovinu Eucerin preparata za negu masne kože u vrednosti preko 1000 dinara na poklon dobijate Eucerin DermoPURIFYER gel za čišćenje lica koji blago i efikasno uklanja prekomerni sebum, najupornije tragove šminke, deluje antibakterijski i ne sadrži sapune.
Problem suve kože aktuelizuje se sa dolaskom hladnog vremena te ćete sigurno ovih dana u apoteci potražiti jedan od Eucerin preparata za negu suve kože čija je efikasnost i podnošljivost na suvoj koži, koja je u većini slučajeva i osetljiva, klinički dokazana i potvrđena poverenjem potrošača.
U okviru aktuelne Eucerin promocije kupovinom preparata za negu suve kože na poklon dobijate Kremu za ruke sa 5% uree, koja intenzivno hidrira i umiruje suvu i izrazito suvu kožu ruku i čini da vaše ruke izgledaju negovano i budu meke na dodir.
Najbolji poznavaoci Eucerin palete proizvoda ipak su oni koji imaju osetljivu kožu, jer je ovaj dermo-kozmetički brend prepoznatljiv po opsežnim kliničkim ispitivanjima podnošljivosti i prilagođenosti svojih preparata upravo osetljivoj koži.
Aktuelna akcija omogućava da kupovinom jednog od Eucerin preparata namenjenih osetljivoj koži u iznosu preko 1000 dinara na poklon dobijete EucerinPh5 ulje za svakodnevno tuširanje koje štiti kožu od isušivanja, a sadrži visoku koncentraciju lipida koji neguju i ostavljaju zaštitni film na koži, ili EucerinPh5 blagi šampon specijalno kreiran da održava prirodan pH nivo kože glave, a ujedno i efikasno uklanja nečistoće, sprečavajući isušivanje i iritacije i pruža kosi zdravi sjaj i mekoću.
Eucerin paleta preparata za negu muške kože stekla je poverenje mnogih predstavnika „jačeg pola“ koji od proizvoda za negu i brijanje traže visokuefikasnost, podnošljivost i maksimalnu prilagođenost specifičnim potrebama njihove kože – sada u apotekama uz kupovinu bilo kog Eucerin® preparata za muškarce u vrednosti preko 1000 dinara na poklon dobijate Eucerin Silver penu za brijanje, koja sadrži jone srebra i polimere za lakše precizno brijanje sa manje iritacija čak i na osetljivoj koži.

Povezana vest:  Kejt Midlton jede samo sirovo voće i povrće

VAŽNO:
Akcija se odvija u odabranim apotekama, o detaljima se raspitajte kod svog apotekara, u najbližoj apoteci ili na sajtu www.eucerin.rs
Akcija traje dok traju zalihe poklona i ne važi za promotivna pakovanja i artikle čija je cena već snižena