tanja i sasa

Svetsko Elite Model Look finale 23. novembra u Milanu

Svetsko finale izbora Elite Model Look 2015, 32. po redu, održaće se 23. novembra u Milanu, jednoj od najvećih modnih prestonica sveta.
Ekskluzivno ove godine, Svetsko Finale je u zajedničkoj režiji Elite Model Management Groupe i VOGUE ITALIA!
Izbor Elite Model Look već više od tri decenije predstavlja svetski standard za otkrivanje sledećeg super modela i najznačajnije žene modne scene su otkrivene upravo na Elitovom Licu Godine!
Od 2014. godine započet je i izbor ELITE MEN!
Elite Model Management mreža agencija nalazi se na svih 5 kontinenata i zastupa najveće svetske modele današnjice: Adrijanu Limu, Karu Delavin, Antoninu Petković, Kendal Džener, Natašu Vojnović, Andreju Pejić…
Na izboru tradicionalno učestvuju pobednici iz vise od 80 zemalja iz celog sveta, koji će u Milanu provesti nedelju dana u radu sa mentorima, agentima, fotografima, stilistima, friyerima i šminkerima na pripremama za finalno veče.
Stručan modni žiri će odabrati top 15 superfinalista : 10 devojaka i 5 mladića , koji će dobiti garantovane Ugovore sa Elite Model Magementom i to po 50.000 eura devojke i po 25.000 eura mladići.
Top 15 superfinalista predstavlja Elite Wave – talas novih svetskih super modela!
Na samom kraju Finalne veceri proglasiće se Elite Model Look svetski pobednici : Women i Men, koji će dobiti garantovane Ugovore u iznosu od 150.000 eura ženski pobednik i 50.000 eura muski pobednik.
Agencija Models Inc.-Elite Model Look iz Beograda već četvrtu godinu zaredom poslaće na svetko Elite Model Look finale pobednike iz Srbije , Tanju Dončić iz Kraljeva i po prvi put, kao jedina zemlja iz regiona, Srbija će imati i predstavnika u muškoj konkurenciji, Sašu Vujasinovića iz Pančeva.
Agenciju Models Inc. vode top model Danijela Dimitrovska Amidžić i jedan od najboljih agenata na ovim prostorima, Mirjana Udovičić. Danijela je svoju karijeru započela baš na Elitovom izboru za lice godine, a na istom su otkrivene i Antonina Petković, Marija Vujović, Nataša Vojnović, Simona Andrejić, Irina Đuranović… koje su danas među najuspešnijim svetskim top modelima.
Šesnaestogodišnja predstavnica Srbije, Tanja Dončić iz Kraljeva, sa nestrpljenjem iščekuje svoje prvo putovanje u inostranstvo.
‘Prethodnih meseci sam mnogo radila na sebi, marljivo sam učila engleski jezik jer će mi on u budućnosti biti neophodan. Promenila sam svoju svakodnevnu rutinu i okrenula se zdravoj ishrani i redovnom vežbanju. Učešće na Elite Model Look izboru je šansa koja se ne propušta i cilj mi je da se predstavim u što boljem svetlu.’
Osamnaestogodišnji Saša Vujasinović dodaje da jedva čeka da započne njegova avantura i da vidi kako izgleda biti deo jednog od najmoćnijih modnih događaja u svetu.
Sigurni smo da će Tanja i Saša nastaviti uspehe top modela Models Inc agencije, poput Danijele Dimitrovske Amidžić, suvlasnice Models Inc. agencije koja je upravo je u NY-u ostvarila saradnju sa prestižnim američkim brendom MAC Cosmetics i top modela Antonine Petković, takođe otkrivene na Elite Model Look izboru , koja nakon velikih uspeha na Nedeljama mode, krasi aktuelnu naslovnu stranu Francuskog Elle-a. Prelepa Čačanka je i zaštitno lice jedne od najpoznatijuh francuskih modnih kuća, čiju kampanju upravo snima u Argenctini, a premijera se očekuje početkom sledeće godine!
Agencija Models Inc. počinje potragu za novim licima i učesnicima Elite Model Look Srbija izbora za 2016.godinu. Kasting se održava 22.11.2015. u prostorijama agencije Models Inc. na adresi Majke Jevrosime 24 u Beogradu, sa početkom u 12h.

Povezana vest:  Bavarska namerava da izda Hitlerov "Majn Kampf"