princess Charlotte nov 2015

Objavljene nove fotografije male princeze Šarlote

Britanska kraljevska kuća objavila je danas dve nove fotografije svoje najmlađe članice, šestomesečne princeze Šarlote, koja je poslednji put u javnosti viđena na svom krštenju u julu.
Nove fotografije, koje je napravila Šarlotina majka Kejt Midlton, objavljene su u znak zahvalnosti britanskim medijima zato što deci princa Vilijama i Kejt daju priliku da rastu daleko od očiju javnosti, preneo je list „Dejli mejl“.
Šarlota je tamnokosa i veoma liči na svoju majku, vojvotkinju od Kembridža, za razliku od svog starijeg brata, dvogodišnjeg DŽordža, koji je nasledio očevu svetlu kosu.
Fotografije princeze Šarlot je Kejt napravila početkom novembra u domu kraljevske porodice u okrugu Norfolk.
Prvobitno nije bilo planirano da se one objave javno, ali je Kejt bila toliko zadovoljna svojim radom, kao i pozitivnim reakcijama na njene poslednje fotografije princa DŽordža i princeze Šarlot, da je odlučila da ih objavi u znak zahvalnosti britanskim medijima i javnosti.
Na fotografijama se vidi kako šestomesečna princeza, koja ima plave oči, sedi u zelenoj kariranoj fotelji, a na jednoj od slika se osmehuje plišanoj kuci.
Princeza Šarlota na fotografijama nosi haljinicu sa cvetnim dezenom i sa belom kragnom, bledo roze hulahopke i džemperić iste boje.

Povezana vest:  BATA SPASOJEVIĆ POMERIO SVE GRANICE: Ljubitelji mode uz suze i ovacije pozdravili neviđeni spektakl na Belom dvoru