CremeProdigiuese MoisturisingEyeCream Open flower

Rešenje za neispavane mame

U stvarnosti, do stvaranja podočnjaka i otečenosti područja oko očiju dolazi najčešće zbog smanjene cirkulacije u potkožnom tkivu usled umora, što kožu oko očiju čini bleđom, a podočnjake vidljivijima. Zamor tkiva najčešća je posledica umora i nedostatka sna…
A za sve novopečene mame, prvih par meseci života s njihovim malim zlatom, uz obilje sreće i ljubavi, donosi i puno neprospavanih noći te teških i umornih dana. Mala beba zahteva puno pažnje i budnosti, no umor i manjak sna ubrzo postaju itekako primetni na licu mladih majki.
Ne dopustite da neprospavane noći ostave traga na vašem licu već otkrijte svu lepotu majčinstva u svežem i blistavom pogledu zahvaljujući malom čudu iz laboratorije prirode NUXE…

Povezana vest:  Najpopularniji dan za prosidbu Badnje veče

BROJ JEDAN U BORBI PROTIV PODOČNJAKA – Crème Prodigieuse yeux

Stvorena da otpiše sve – umor, stres i neispavanost, lagana Crème Prodigieuse yeux Hidratantna krema protiv podočnjaka osvežava i štiti kožu, briše podočnjake i bori se protiv svih znakova prevremenog starenja.
Zahvaljujući drenažnom i pročišćavajućem delovanju biljnog kofeina, ova nega smanjuje podočnjake i natečenost područja oko očiju, i daje pogledu svežinu i blistavost.
A snažni antioksidansi poput vitamina E, večnog cveta i plavog zvezdana, kao i ekstrakta kakaa deluju protiv prevremenog starenja, dok dodatak hijaluronske kiseline prirodnog porekla omekšava kožu i zaglađuje fine borice.

Povezana vest:  PUŠENJE ZABRANA, Od ponoći zabranjeno pušenje u zatvorenom prostoru

Sadrži čak 94,6% sastojaka prirodnog porekla.

Cena: 2206 rsd

NUXE proizvode potražite u apotekama.
www.nuxe.rs