Jernej Repovs_Jernej Repovš, slovenački mag kreativnog marketinškog izraza, krizu vidi kao priliku i smatra da je izlaz u idejama!

 

Predavanje koje je Jernej Repovš, dugogodišnji predsednik i Regionalni kreativni direktor agencije Studio Marketing JWT, održao juče u Beogradu pod naslovom »Novi marketinški koncept: Kroz promene do novih mogućnosti« predstavilo je inovativan pogled na trenutne privredne okolnosti i društvene promene koje su je proizvele, a zatim i mogućnosti za opstanak i razvoj kompanija. Sa idejom da je svaka kriza prilika za promene, Repovš je naglasio da su optimizam, nove ideje i spremnost za promene formula kojom se može iskoristiti kriza i postaviti novi sistem poslovanja.

Povezana vest:  Nova iskra radosti u tri dečje bolnice - donacija Novak Đoković fondacije

U okviru dinamičnog i kreativnog predavanja, Jernej Repovš je predstavio razvojne cikluse društva, od agrarnog do društva ideja, analizirao nove potrebe potrošača i naveo nekoliko primera izuzetno uspešnih marketinških kampanja kao dokaze da ideja dolazi od potrošača. Tokom izlaganja, Repovš je naveo pozitivne promene kojima su prethodile krize i pozvao prisutne da razmisle o tome šta bi želeli da promene, a zatim da to i urade.

Povezana vest:  Novo samopouzdanje za novo leto uz Eucerin novitete

-U našoj su agenciji pre nekoliko godina za unutarnju motivaciju upotrebljavali geslo: Ako želim, učiniću to! Usuditi se. Uraditi. Just do it. Yes, we can. To su reči koje pobeđuju krize i lete u susret novim prilikama. I još jedna važna izreka – Uspeh nije cilj, putovanje je cilj – reči su kojim je završio izlaganje Jernej Repovš.

Povezana vest:  Put ka samostalnom životu: Kako sebi obezbediti finansijsku i emocionalnu stabilnost