Klizanje ZP

BESPLATNO KLIZANJE U ZEMUN PARKU

Kako se bliži kraj godine, Beograđane sve više obuzima novogodišnja atmosfera i radost povodom nadolazećih zimskih čarolija. Ljubitelji zimskih sportova, a naročito klizanja, u naredna tri meseca, imaće mesto više u Beogradu, na kojem će moći da pokažu svoj talenat ili pak rekreativno uživaju u vožnji po ledu. Zemun Park, prvi ritejl park u Beogradu, obradovao je stanovnike glavnog grada ponudivši im besplatno klizanje u okviru popularnog objekta.
Svaki posetilac sa računom od najmanje 500 dinara, napravljenim u radnjama Zemun Parka, ostvaruje pravo na besplatan termin klizanja u trajanju od 90 minuta. Račun važi za jednu osobu koja dobija i klizaljke na korišćenje, a ledena površina biće spremna za sve ljubitelje ovog vida zabave sve do kraja februara. Klizalište u Zemun Parku je otvoreno svakoga dana od 10 do 22h.
Takođe, pored klizališta, posetioci će tokom decembra imati priliku da osvoje vredne nagrade u okviru nagradnog foto konkursa. Pored računa od najmanje dve hiljade dinara iz neke od prodavnica Zemun Parka, sve što je potrebno za potencijalno osvajanje putovanja u Istanbul ili nekog od vaučera u Home Centru, jeste da se fotografišete ispred panoa „Put u Istanbul“ koji se nalazi u Zemun Parku i okačite fotografiju u aplikaciju koja se nalazi na zvaničnoj Fejsbuk stranici ritejl parka.
Uzbudljiva zima i novogodišnja zabava u Zemun Parku su počeli, a više iznenađenja za posetioce tek predstoji.

Povezana vest:  Schauma Keratin Strong: dubinsko jačanje i zaštita kose