ana_ivanovic_zira_1Ana Ivanović oduševila Beograđane na Zira Shopping Party-u

 

 

Veliki broj Beograđana uživao je večeras družeći se sa našom najlepšom teniserkom Anom Ivanović koja je svečano otvorila peti Zira Shopping Party u Zira Centru. Susretu sa Anom najviše su se radovali najmlađi sugrađani koji su imali prilike da se sa njom slikaju i dobiju autograme i teniske loptice. Uvek nasmejana, Ana Ivanović bila je u centru pažnje i velikog broja novinara, fotoreportera i snimatelja.

Povezana vest:  Nestlé lansira svoju prvu reklamu tokom Super Bowla

U toku večeri Zira Centrom je prošlo više od 20.000 posetilaca koji su do ponoći mogli da kupuju artikle iz kolekcije proleće/leto 2010 sa popustima i do 50% na svoje omiljene modne marke: Oviesse, Coincasa, Esprit, Calzedonia, Intimissimi, Coin Gallery, Stonefly, Gas, Luca D’Altieri, Navigare, 1,2,3, Ipanema, Beosport, Pepe Jeans, Roxy, Jagger, Srebrni kutak Gospođica, Office shoes, Jasmin, Diopta, Mamut, Bottega Verde, Turbo limač.

Povezana vest:  Beč iz orlovske perspektive

 

Učesnicima Shopping Party-a bio je obezbeđen i besplatan prevoz panoramskim autobusom od Trga Republike do Zira Centra koji se tokom cele večeri kretao na relaciji Trg Republike, Terazije – hotel Moskva, RK Beograđanka, Slavija, Zira Centar, a vožnju je pratila dobra zabava uz DJ nastup.

 

ana_ivanovic_2Zira Centar je za sve ljubitelje dobre kupovine organizovao celovečernju zabavu uz DJ-a i saksofonistu.

Povezana vest:  Hidrirana koža i savršen ten uz NIVEA BB 5-u-1 kremu