NIVEA MEN samponi

Jednostavno do negovane kose uz NIVEA MEN šampone

Lepa kosa i dobra frizura čine muškarce privlačnim i samouverenim. Osim što žele da imaju negovanu kožu glave, muškarci žele i jaku kosu koja će učiniti da se osećaju muževnije. Međutim to često zahteva posvećenu negu, a mnogim muškarcima je od presudnog značaja da rutina za negu kose bude što jednostavnija.
Vodeći računa o specifičnim potrebama muškaraca, NIVEA MEN u svom bogatom asortimanu ima šampone pogodne za svakodnevnu upotrebu, koji se jednostavno koriste. Temeljno čiste kosu čineći da ona izgleda negovano i zdravo. A za kosu sklonu pojavi peruti, razvijena je posebna linija koja efikasno sprečava pojavu peruti već nakon prve upotrebe. Uz to, novo i moderno pakovanje posebno je dizajnirano za muškarce i prilagođeno za praktičnu upotrebu.

Povezana vest:  Međunarodna noć slepih miševa 12. oktobra

NIVEA MEN Active Clean šampon
Efikasna formula sa aktivnim ugljem deluje po principu magneta, privlači sve vrste nečistoća i uklanja ih, čineći kosu čistom uz osvežavajući, muževan miris. Šampon je pogodan za svakodnevnu upotrebu i za sve tipove kose.
250 ml, okvirna cena: 279 din

NIVEA MEN Pure Clean šampon
Ultra lagani šampon obogaćen aloe verom, blago neguje kosu i kožu glave. Jača dlaku čineći je sjajnom, uz prijatan osećaj svežine. Ne sadrži parabene, veštačke boje, silikone i mineralna ulja. Pogodan je za svakodnevnu upotrebu
250 ml, okvirna cena: 279 din

NIVEA MEN Strong power šampon
Formula obogaćena revitalizujućim morskim mineralima blago čisti kosu i kožu glave. Šampon je pogodan za svakodnevnu upotrebu – za jaku kosu koja izgleda zdravo.
250 ml, okvirna cena: 279 din

Povezana vest:  Poznati za decu iz Zvečanske u Ulici Mode

NIVEA MEN Cool fresh šampon
Obogaćen mentolom trenutno rashlađuje i osvežava. Efikasno čisti, ostavljajući kosu i kožu glave dugo svežom i ojačanom. Pogodan je za svakodnevnu upotrebu.
250 ml, okvirna cena: 279 din

NIVEA MEN Pure šampon protiv peruti
Šampon protiv peruti koji sadrži Active System efikasno sprečava pojavu peruti već posle prvog pranja i ponovo uspostavlja prirodnu ravnotežu kose i kože glave. Inovativna formua sa ekstraktom limete trenutno dubinski čisti i osvežava kosu I kožu glave. Šampon je pogodan za svakodnevnu upotrebu – za osećaj svežine i čistu kosu.
250 ml, okvirna cena: 319 din

NIVEA MEN Power šampon protiv peruti
Šampon protiv peruti koji sadrži Active System, efikasno se bori protiv peruti čak od prve upotrebe i ne ostavlja naslage na kosi i koži glave. Formula obogaćena ekstraktom bambusa čini kosu jačom i gušćom, osvežava i temeljno uklanja nečistoće. Šampon je pogodan za svakodnevnu upotrebu – za jaku kosu, bez peruti.
250 ml, okvirna cena: 319 din

Povezana vest:  Memoari Barbre Strejsend 2017.

NIVEA MEN Cool šampon protiv peruti
Šampon protiv peruti koji sadrži Active System efikasno sprečava pojavu peruti već nakon prvog pranja i uspostavlja prirodnu ravnotežu kože glave. Formula sa mentolom trenutno osvežava kožu, umiruje nadraženo teme i poboljšava stanje kože glave, ublažava svrab i osećaj suve i zategnute kože. Šampon je pogodan za svakodnevnu upotrebu – za kosu bez peruti i negovanu kožu glave.
250 ml, okvirna cena: 319 din

Sve navedene cene su samo predložene maloprodajne cene proizvođača.