Merry Christmas

VELIKO INTERESOVANJE ZA ŠKOLU ZA DEDA MRAZA U UŠĆE ČAROBNOM GRADU

Više od 2.000 dece do sada posetilo je „Školu za Deda Mraza“ u UŠĆE Shopping Centru, čija će vrata biti otvorena sve do 15. januara 2016. Slobodne ture u Školi za Deda Mraza organizuju se radnim danima u terminu od 16 časova i vikendima u terminima od 11:30, 13, 14:30, 15:30 i 17 časova, i na njima deca uče tajne veštine kojima se jedan dobar Deda Mraz mora vladati.

Povezana vest:  Svečano otvaranje rekonstruisanog novosadskog keja

Zbog velikog interesovanja organizovane su i dodatne slobodne ture 21., 23., 25., 28., 29. i 30. decembra u terminima od 17 i 17:45 časova.

Časove dedamrazologije sutra će pohađati i 60 dece iz domova za nezbrinutu decu, koja će na kraju postati zvanični Deda Mrazovi pomoćnici.

Pored dobre zabave i dragocenog iskustva, najmlađi u Školi za Deda Mraza na zanimljiv način uče o najveselijim dečjim praznicima – Novoj godini i Božiću, kao i običajima koji prate obeležavanja ovih važnih datuma. Predavanja u Školi za Deda Mraza deci drže eminentni profesori Dedamrazologije, Hristivoje Mudrić i Skoča Dimić.

Povezana vest:  E-trgovina u Srbiji udvostručena tokom korone

Po završetku svih časova dedamrazologije, prirode i irvasa, umetnosti pakovanja poklona i fizičkog vaspitanja i spuštanja niz dimnjak, sva deca dobijaju diplome i bedževe kao potvrdu da su sertifikovani Deda Mrazovi pomoćnici.