Novogodisnja donacija kompanije Moji brendovi

Novogodišnja donacija kompanije Moji Brendovi

Kompanija Moji brendovi, u okviru koje posluju kompanije Imlek, Bambi i Knjaz Miloš, zajedno sa Opštom bolnicom MediGroup, organizovala je dobrotvornu novogodišnju akciju i donirala jelke sa busenom ustanovama socijalne zaštite, gerontološkim centrima, domovima za nezbrinutu decu, bolnicama i vrtićima u Beogradu. Ovim povodom direktorka za korporativne i regulatorne poslove kompanije Moji brendovi, Svetlana Glumac i Gradska sekretarka za socijalnu zaštitu, Nataša Stanisavljević posetile su Prihvatilište za decu pri zavodu za vaspitanje, u Bulevaru oslobođenja u Beogradu i pridružile se kićenju jelke zajedno sa mališanima, štićenicima prihvatilišta.
„Novogodišnje jelke donose posebnu toplinu i simbol su novih početaka, a dobro znamo koliko svima znače pažnja, ljubav i toplina, naročito uoči praznika. Budući da su Moji brendovi društveno odgovorna kompanija koja vodi računa pre svega o najmlađima, raduje nas činjenica da smo u ove ustanove uneli barem deo praznične čarolije. Cilj celokupne akcije ujedno je i da ukažemo na značaj zaštite životne sredine, jer će donirane jelke kasnije biti zasađene i tako će nastati Šuma novogodišnjih jelki“, poručila je Svetlana Glumac, direktorka za korporativne i regulatorne poslove kompanije Moji brendovi prilikom posete Prihvatilišta za decu pri zavodu za vaspitanje.
„Grad Beograd vodi odgovornu socijalnu politiku i ovo je lep povod da svim korisnicima prava i usluga ustanova socijalne zaštite ulepšamo predstojeće praznike, a ova akcija je upravo prilika za to. Kako je kićenje jelke simbol novogodišnje atmosfere, Grad Beograd je u saradnji sa kompanijom Moji brendovi obezbedio jelke sa busenom i novogodišnje ukrase, ustanovama socijalne zaštite. Ovom prilikom im se zahvaljujem na pomenutoj donaciji i želim da istaknem da je ova humanitarna akcija od velikog značaja za sve nas, kao i da pozovem ostale društveno odgovorne kompanije da slede primer kompanije Moji brendovi“, izjavila je Nataša Stanisavljević, Gradska sekretarka za socijalnu zaštitu.
Sa željom da podstaknu očuvanje životne sredine, kompanija Moji Brendovi donirala je novogodišnje jelke sa busenom, kako bi ukazali na značaj ponovnog sađenja jelki, kao i na veliku štetu koja se nanosi ekološkoj okolini njihovom sečom. Kompanija je ovaj projekat sprovela zajedno sa organizacijom „Šuma peva“, a nakon praznika u saradnji sa Beograd Zelenilom i Srbija šumama donirane jelke će se zasaditi širom Beograda.

Povezana vest:  ZATVARA SE SEZONA KRUŽNE LINIJE DO AVALE OTVORENIM AUTOBUSOM