Eucerin Q10 specijalno pakovanje

Eucerin Q10 linija po specijalnoj ceni

Energija i revitalizacija dva su osnovna efekta koenzima Q 10.Upravo ta dva svojstva učinila su Eucerin®Q10 ACTIVE liniju omiljenom među damama. Pored toga, posebno mesto u njihovoj dnevnoj rutini nege, ova linija zaslužila je zahvaljujući činjenici da je prilagođena potrebama osetljive kože.
Za sve dame koje su ovu liniju već otkrile kao svog saveznika u borbi protiv prevremenog starenja i prevenciji pojave bora, ali i one koje će tek otkriti efekte formulacije Eucerin®Q10 ACTIVE linije, Eucerin je pripremio specijalna pakovanja po ceni manjoj za 25%, koja sadrže Eucerin®Q10 ACTIVE dnevnu kremu, koja odgovara njihovom tipu kože,i Eucerin Q10 ACTIVE univerzalnu noćnu kremu. Ponuda traje dok traju zalihe.
Eucerin®Q10 ACTIVE linija za osetljivu kožu ojačava kožu protiv prevremenog starenja i štete koju prouzrokuju slobodni radikali. Bogata koenzimom Q10, ova linija nadoknađuje energetski nivo ćelija radi poboljšane regeneracije. Antioksidansi vitamini C, E i H (biotin) hrane kožu i smanjuju upale, tako da je koža bolje zaštićena od napada slobodnih radikala.Redovnom upotrebom preparata iz ove linije koža deluje nežnija i čvršća, dok se bore smanjuju. Za maksimalnu podnošljivost na osetljivoj koži, Eucerin®Q10 ACTIVE linija ne sadrži veštačke boje i mirise.

Povezana vest:  Rijana više nije zaštitno lice kompanije "Nivea"

Eucerin®Q10 ACTIVE dnevna krema za suvu kožu je bogata formulacija koja vraća koži energiju, ubrzava regeneraciju i smanjuje dubinu bora. Deluje antioksidativno i sprečava nastanak novih bora. Sadrži vitamin C i E i biotin. Sa zaštitnim faktorom SPF 15 i UVB i UVA filterima, bez mirisa, veštačkih boja i alkohola, ova krema namenjena je za suvu, osetljivu kožu. Dobra podnošljivost na koži obezbeđena je i odsustvom parabena i veštačkih boja.

Povezana vest:  Opra Vinfri demantovala da je lezbijka

Eucerin®Q10 ACTIVE dnevna krema za normalnu i kombinovanu kožu je lagana, dnevna krema protiv bora za kožu sklonu osetljivosti, sa zaštitnim faktorom SPF 15 i UVB i UVA filterima koji sprečavaju fotostarenje. Ne sadrži uljane komponente, parfeme, parabene i veštačke kolorante. Nekomedogena formulacija koja ne zatvara pore čini je idealnom bazom za šminku.

Eucerin®Q10 ACTIVE noćna krema je hranljiva formulacija protiv bora za osetljivu, kožu bilo kom tipu da pripada.Sadrži jedinstvenu kombinaciju koenzima Q10 i vitamina A, što poboljšava prirodnu regeneraciju ćelija kože tokom noći. Deluje antioksidativno sa efektom protiv starenja. Bez parabena, boja, parfema i alkohola.

Povezana vest:  Festival nauke prvog dana videlo 7.000 posetilaca!