Elizabeta Tejlor zbog gripa odsutna s inauguracije nakita

 

elizabeth_taylorHolivudska diva Elizabeta Tejlor (Elizabeth Taylor) zbog gripa nije prisustvovala inauguraciji svoje prodavnice nakita na Beverli Hilsu, u Los Anđelesu, izjavio je njen portparol. Elizabeta Tejlor (77), čije se prisustvo očekivalo, nije se pojavila na svečanosti a njen predstavnik je samo rekao da je to zbog gripa. Glumica o tome nije postavila poruku na društvenom sajtu Tviter (Twitter) kojim se često sluzi.

Povezana vest:  Nestlé fabrika u Surčinu prestaje sa odlaganjem smeća na deponije

Dvostruka dobitnica Oskara izjavila je u petak, dnevniku Ju-Es-Ej tudej (USA Today), da joj je dosta spekulacija o njenom zdravlju. Elizabeta Tejlor je navela da su joj dosadile neproverene glasine koje se pojavljuju po tabloidima i insistirala na tome da je zdrava.

Glumica koja je u oktobru imala operaciju srca poručila je medijima da potraže neku zanimljiviju temu o kojoj ce pisati.

Povezana vest:  Noć knjige

-Decenijama živim pored ljudi koji su spekulisali o mom zdravlju i mogu da kažem bez sarkazma ali sa tugom, da sam nadživela mnoge od onih koji su me prerano sahranili. Ima toliko mnogo stvari na svetu koje su važnije od praćenja mog zdravlja – dodala je.