Living-proof-jennifer-anistonOtkrivamo tajnu lepe kose Dženifer Aniston

Besprekorna kosa, svima poznate glumice Dženifer Aniston, uvek je bila predmet divljenja mnogih devojaka. Konačno, otkrivamo u čemu je njena tajna.
Svetski priznat brend proizvoda za negu i stilizovanje kose, stupa na domaće tržište sredinom februara. Holivudska glumica, Dženifer Aniston, čiju frizuru najčešće pokušavaju da kopiraju, je suvlasnik, zaštitno lice inajveći obožavalac Living Proof tehnologije.
Living Proof je kompanija nastala 2005-te godine na Kembridžu, stvorena u srcu biotehnologije, zapošljava svetski priznate naučnike iz oblasti biotehnologije i stručnjake iz oblasti lepote. Koristeći tehnologije poreklom sa MIT
Instituta, stvorila je i patentirala nove molekule koji se do sada nisu koristili u kozmetici. Living Proof ima 16 patenata i bezbroj nagrađivanih rešenja koja menjaju način na koji se kosa ponaša.
Najznačajniji osnivači Living Proof-a su Dr. Robert Langer, (Član Upravnog Odbora, Living Proof, Profesor MIT instituta) i Jonathan Flint, (Predsednik, Living Proof, Su-osnivač, Generalni partner, Polaris Venture Partners), a u timu su i svetski poznati stilisti Chris McMilla, (Stilista slavnih – Jennifer Aniston, Miley Cyrus, Michelle Williams, Hugh Jackman) i Ward Stegerhoek, (Stilista za editorijale i revije – Vogue, Harper’s Bazaar, Numero, Elle, Marie Claire i Allure). Tim naučnika i stručnjaka kompanije kombinuje znanja iz različitih oblasti – biotehnologije, medicine, farmacije, hemijskog inženjeringa, hemije polimera i drugih – kako bi napravili niz proizvoda koji će u potpunosti promeniti način negovanja i tretiranja kose.
Osnovni koncept Living Proof-a je ideja „Perfect Hair Day – PHD“ (dan savršene kose) koja se postiže ostvarivanjem niza od 5 pokazatelja savršene kose: mekoća, volumen, sjaj, lakoća oblikovanja, otpornost na lomljenje i oštećenja. Žene koje koriste Living Proof PHD Slyling Treatment su imale 69% manje lomljenja kose u odnosu na one koje ne koriste ovaj proizvod, a 80% žena je reklo da su dobile idealan balans volumena i glatkoće.
„Do sada je termin „tretman oblikovanja kose“ bio sam po sebi paradoksalan, zato što uz pomoć postojaće tehnologije nije mogao da bude sproveden. PHD zaista predstavlja vrhunac našeg naučnog rada, jer smo po prvi put kombinovali naša dva patentirana molekula OFPMA i PBAE. Ova dva molekula su kompatibilna, tako da mogu da pruže sjajnu, jaku, zdravu kosu koja je pored toga glatka i volumenizirana i sve to iz jedne boce. Napokon, žene mogu imati stilizovanu i tretiranu kosu u isto vreme.“ – objašnjava tim za istraživanje i razvoj Living Proof-a.
OFPMA, čudesni molekul, stvara štit bez tragova masnoće i bez osećaja težine oko svake vlasi, štiteći teksturu dlake i dodajući živahan sjaj (bez masnog finiša). Takođe uređuje i jača kosu, ali zato što je bez ulja i silikona,OFPMA ne čini kosu spljoštenom i ravnom. PBAE, molekul koji pruža mikroskopske obrasce fleksibilnih zgušnjavajućih tačkica svakoj vlasi – stvara dugotrajnu punoću. Zato što se PBAE ne oslanja na tradicionalne čvrste smole – postignuti volumen je zapravo živ i dodirljiv!

Povezana vest:  Sin pevačice Šer zaprosio dugogodišnju devojku