CHIPPENDALES 2016

U OKVIRU „BREAK THE RULES 2016.“ 16. APRILA CHIPPENDALES DOLAZE U BEOGRAD

Nezaboravni šou i atraktivni plesači zagrejaće Dvoranu Doma Sindikata 16. aprila ove godine!
Ne propustite događaj koji će vas zapanjiti, zadovoljiti i oduševiti!
Priča o Chippendalesima započela je 1979. godine u Los Anđelesu, kad je žensku publiku oduševila grupa muških stripera. Njihov uspeh bio je eksplozivan. U trenutku su postali fenomen, otvorili klub u Njujorku i počeli rad na koreografijama koje su zagrejale temperaturu u svakom ćošku sveta. Kombinacijom plesa, pevanja i striptiza oduzimaju dah i ubrzavaju puls. Danas su Chippendalesi stalna tačka Las Vegasa, gde im u goste stižu svetske zvezde. Trenutno im društvo pravi supermodel Tajson Bekford.
Chippendalesi, koji su profesionalnom scenskom produkcijom i fantastičnim koreografijama pomogli da striptiz bude prihvaćen kao oblik zabave i sporta, bez daljnjeg su apsolutni svetski fenomen. To dokazuju i podaci da su tokom posljednjih 35 godina nastupili ispred 100 mililiona žena u preko 100 država sveta. Proputovali su skoro 11 miliona kilometara i na tom dugom i zahtevnom putu upotrebili 56.000 leptir mašni i sa svojih savršeno isklesanih tela strgli više od 1.2 miliona majica!
Nabavite svoje ulaznice na vreme kako bismo povećali ove brojke!
Karte po ceni od 1950 do 4950 dinara možete kupiti na prodajnim mestima Eventima, kao i preko internet sajta www.eventim.rs. Prodaja ulaznica kreće sutra, 25. februara.
Posebno ističemo da će u prodaji biti i mali broj VIP ulaznica koje uključuju piće dobrodošlice i upoznavanje i druženje sa plesačima.
O indikacijama, merama opreza i željenim reakcijama na ovaj šou posavetujte se sa vašim lekarom ili farmaceutom.

Povezana vest:  Pet koraka do savršenog točenog piva