Sama

Isidora Bjelica poklanja drago kamenje

Ovih dana u knjižarama se pojavilo novo dopunjeno izdanje knjige „Voleti i umreti na Karibima“ Isidore Bjelice, u kojoj autorka između ostalog opisuje kako je došla do dragocenog turmalina draguljarnice Stern iz Brazila čiji je promoter Anđelina Džoli.

Pošto je uvek volela, a i dalje ima običaj, da svoje misli i komentare piše na marginama knjiga, Isidora je poželela da pročita razmišljanja svojih čitalaca o knjizi „Sama“.

Povezana vest:  Climate – globalna tema CreativeMornings za februar predstavljena kroz priču o biciklima u Beogradu

Za najzanimljiviji komentar na margini, Isidora je pripremila ovo divno kamenje. Prva nagrada su dva turmalina za minđuše a druga nagrada kamen za prsten.

U narednih 30 dana počev od srede, 24. februara, pa do četvrtka, 24. marta, možete poslati fotografiju stranice iz romana „Sama“ sa podvučenom rečenicom koja je ostavila utisak na vas i komentarom na margini i to na mejl [email protected] ili je postaviti na društvenim mrežama Facebook, Twiter ili Instagram pod haštagom #nisiSama.

Povezana vest:  “Kaubojci” u Delta Cityju

Najbolja dva komentara odabraće žiri u sastavu: Biljana Radulović, novinarka lista Alo, Vesna Radusinović, spisateljica, i Aleksandar Ilić, pisac i urednik sajta Lagune.

Ovo će biti jedinstvena prilika da pobednici upoznaju Isidoru i zajedno popiju čaj u njenom domu.