NIVEA Creme Smooth tecni sapun

Neka vaše ruke uvek budu čiste, negovane i glatke uz NIVEA Creme Smooth sapun

Naše ruke vredno rade svakog dana. Samim tim, uvek su izložene različitim spoljašnjim uticajima. Zato je veoma važno redovno održavati higijenu. Međutim, koža na rukama je tanka i nežna, te im je potrebna pravilna nega kako bi uvek bile glatke i svilenkasto nežne. Blaga formulacija novog NIVEA Creme Smooth tečnog sapuna sadrži prirodni ši buter sa visokom koncentracijom vitamina A, E i F. Ši buter efikasno štiti kožu i sprečava gubitak vlage. Poznat je po svojim hranljivim svojstvima, ali i savršenoj podnošljivosti na koži.

Povezana vest:  Los Anđeles bi uskoro mogao da pogodi razorni zemljotres

NIVEA Creme Smooth sapun
Kremasti tečni sapun za ruke, temeljno čisti i neguje kožu dragocenim ši buterom a vaše ruke čini neverovatno glatkim i svilenkasto nežnim.
250 ml, okvirna cena 253 din

Ši buter za nežnu i svilenkasto mekanu kožu
Ukoliko želite neodoljiv osećaj mekoće na koži, proizvodi obogaćeni ši buterom su savršen izbor za negu. Formulacije sa ši buterom štite kožu regulišući nivo vlažnosti i na taj način jačaju njenu lipidnu barijeru. Ši buter sadrži dragocene, aktivne sastojke, kao što su vitamin E, provitamin A i nezasićene masne kiseline, koji čine kožu glatkom i mekanom. Pored toga, podstiče regeneraciju ćelija i jača otpornost kože. Formulacija obogaćena ši buterom izuzetno je prijatna i pogodna čak i za osetljivu ili iritiranu kožu. Legenda kaže da je čak i Kleopatra uživala u blagotvornim efektima i izuzetnim hranljivim svojstvima ši butera. Osim čuvenih mlečnih kupki, ovo je bio njen omiljeni izbor kada je nega kože u pitanju. Danas je ovaj hidrirajući sastojak još uvek aktuelan i čest u sastavu proizvoda za negu kože.

Povezana vest:  Izložba Tea Time – Vreme za čaj u Velikoj galeriji KC Grad

Navedena cena je predložena maloprodajna cena proizvođača