MgMivela GSP 28

PITALI SMO BEOGRAĐANE DA LI ZNAJU KOJI MIŠIĆ RADI KADA SVI DRUGI MIŠIĆI ODMARAJU, EVO KOLIKO POZNAJU SVOJE SRCE

Svake godine 7. aprila obeležava se Svetski dan zdravlja, čiji je cilj podizanje svesti o načinima očuvanja zdravlja i o značaju poznavanja sopstvenog tela i organizma. Upravo na Svetski dan zdravlja, Mg Mivela voda je pitala Beograđane da li slušaju svoj organizam i koliko ga poznaju, jer kada bismo bili u stanju da upoznamo i pratimo potrebe našeg organizma, izbegli bismo mnoge bolesti i neželjena stanja.
U vreme popodnevnog špica, na autobuskoj liniji 65, dok su građani bili umorni od posla i nervozni jer negde žure, Mg Mivela promoterke su na tren prekinule njihove misli i upitale ih da li znaju koji mišić radi kada drugi mišići odmaraju i da li znaju da postoji mišić koji neprekidno radi 24 sata dnevno celog života.
Neki od putnika su zastali i zamislili se dok su drugi iz prve odgovorili da je taj mišić SRCE. Kako bi učinili nešto dobro za njihovo zdravlje, osim korisnih informacija o značaju magnezijuma za kvalitetan rad srca i krvnih sudova, Beograđanima su Mg Mivela devojke poklonile osveženje u bočici Mg Mivela vode.
Da li ste vi znali da srce prosečno kuca oko 72 puta u minuti, 100.000 puta dnevno, 3.600.000 puta godišnje i 2,5 milijardi puta tokom života, da je srce mišić veličine stisnute šake i da mu je za svaki otkucaj potreban magnezijum? Brojna naučna istraživanja ukazuju na smanjeni unos magnezijuma putem hrane kod velikog broja ljudi zapadne civilizacije. Vrlo često magnezijum iz vode predstavlja ključni faktor za optimalni unos ovog minerala, koji je neophodan za zdravlje svakog čoveka.
Jedan litar Mg Mivela vode sadrži 343mg magnezijuma, koji omogućava normalno funkcioniranje mišića, uključujući i stabilan rad vašeg srca i stvara pozitivne efekte na ćelije kardiovaskularnog sistema.
Uz redovan san, fizičku aktivnost i izbalansiranu ishranu koja uključuje preporučenu dozu magnezijuma, omogućite najvažnijem mišiću vašeg organizma uslove za njegov kvalitetan rad.

Povezana vest:  Globalni „bike sharing atlas“ za 460 gradova