BadSisters Foto MarkoDjuric

POČINJE AVANTURA O KOJOJ ĆE CEO SVET PRIČATI

U utorak, 12. aprila počinje najveća avanturistička trka na svetu „Red Bull Can You Make It?“. 165 timova sačinjenih od po tri studenta pokušaće da u samo sedam dana pređe više od 1.000 kilometara kako bi stigli na finalnu destinaciju – Pariz. To i ne bi bilo toliko zahtevno da na raspolaganju imaju svoje mobilne telefone, keš i kartice, ali u ovoj avanturi jedino što će imati jesu limenke najpopularnijeg svetskog energetskog napitka Red Bull koje će učesnici menjati za sve što im bude potrebno tokom putovanja – hranu, smeštaj, transport do sledeće destinacije i ostale avanture koje će putovanje učiniti nezaboravnim. Timovi će startovati iz jednog od pet gradova – Barselona, Prag, Berlin, Firenca i Edinburg. Srbiju će na ovom nesvakidašnjem takmičenju predstavljati dva tima BadSisters iz Beograda i Hustle iz Jagodine koji će ka Parizu krenuti iz Velike Britanije.
Predstavljamo vam predstavnike Srbije i pozivamo vas da ih podržavate tokom takmičenja, jer im možete pomoći da pobede.
One su urbane, zanimljive, harizmatične, šarmantne, and watch out world – one idu na pobedu u Parizu! Jelena, Natalija i Unja su članice ženske ekipe BadSisters koja će nam osvetlati obraz na proputovanju po Evropi. „Nema lepšeg osećaja od toga kada prezentuješ svoju naciju. Odgovornost je velika, ali čim te izaberu, znači da su osetili tvoj kvalitet, što je razlog više da se trudimo da nikoga ne izneverimo i da, pre svega, sve dobro zabavimo.“ Izjavila je Unja pred polazak na put. Kao jedan od zahtevnijih zadataka koji će ih čekati na putu ističu prelazak preko Lamanša, jer će limenke Red Bulla morati da zamene za karte za voz, brod ili avion. Na pitanje kakve su šanse za pobedu Unja je rekla: Konkurencija je velika. Da bismo došle do pobede potrebno je da ispunimo tri stavke. Da uradimo što više zadataka sa liste avantura koju dobijamo od Red Bull tima, da stignemo na vreme na finalnu destinaciju i da sve što radimo, vi pratite putem Red Bull TV-a. Jako je važno da imamo što veću podršku iz Srbije, jer nam to donosi dodatne bodove, a što više bodova sakupimo, veća je verovatnoća za pobedu.
Mušku ekipu koja će predstavljati našu zemlju na „Red Bull Can You Make It?“ avanturi čine Jovan, Andrija i Petar. U Hustle Team-u nema mesta za tremu, tu je samo adrenalin! “Hustle team“ ukratko o sebi kaže: Spremni, Radoznali, Borbeni, Istrajni, Jagodinci, Avanturisti! „Trenutno smo u fazi prikupljanja što više informacija o samim gradovima i lokalitetima, što kulturno-istorijskih, tako i urbanih mitova i zanimljivosti. Fizičke pripreme ne izostaju, jer će ovo svakako biti jedno naporno, ali i ispunjavajuće putovanje.“ rekao je Jovan.
Od 12. do 19 aprila emisije posvećene takmičenju možete da pratite na www.redbull.tv

Povezana vest:  Lidl i Essity za lepši život svakog deteta

PHOTO: Marko Đurić