adidas 023

Igraj bilijar fudbal i budi VIP posetilac Eura

Ljubitelji fudbala koji sanjaju odlazak na Evropski šampionat ovog leta u Francuskoj imaće jedinstvenu šansu u narednih nedelju dana da uživo gledaju Euro 2016! Naime, u atrijumu šoping mola Delta City u ponedeljak 18. aprila počeo je nesvakidašnji turnir u bilijar-fudbalu koji će trajati sve do nedelje 24. aprila, a čija je prva nagrada odlazak na Euro.

Povezana vest:  Prijavi se za OPEN IT i otvori vrata svom uspehu!

To neće biti bilo kakvo putovanje na Evropski šampionat, već pobednika turnira očekuju dve karte za Pariz sa potpunim VIP tretmanom tokom četiri dana boravka koji podrazumeva plaćene avio karte, smeštaj i hranu u luksuznom hotelu, gledanje utakimce iz VIP lože, vozača tokom čitave posete, celodnevnu animaciju, poklone dobrodošlice, upoznavanje sa najboljim fudbalerima Evrope i još puno aktivnosti svojstvenih pravim zvezdama.

Povezana vest:  Bečki budžet za 2017. – 14 mlijardi evra

Da bi ste bili učesnici turnira potrebno je da kao prijavu priložite račun iz Adidas radnje u vrednosti od minimum 3.000 dinara i da potom pokažete svoje fudbalske veštine u bilijar-fudbalu. Više informacija o turniru možete dobiti na Info-pultu Delta Cityja.