10 godina Supernaturala: Muzika, Wellness program i zelena pijaca u Košutnjaku

Supernatural festival koji se bori za lepšu, čistiju i zdraviju planetu, biće održan u subotu 23. aprila kod Hajdučke česme u Košutnjaku, sa početkom u 11h. Posetioci će biti u prilici da dan provedu na „Supernatural pikniku“ a svojim najmilijima, družeći se i uživajući u muzici, Zelenoj pijaci i aktivnostima koje blagotvorno utiču na um, duh i telo. Ulaz na jubilarno deseto izdanje festivala je besplatno!

Za dobre ritmove i atmosferu za di-džej pultom tokom trajanja „Supernatural piknika“ pobrinuće se DJ Leonessa, DJ Brka, predstavnici Gudlajf koncepta, DJ Vlada Janjić, kao i dva gosta iz inostranstva – DJ Rott Bruno i DJ RéMark.

Povezana vest:  UZ MOJA KARTICU VOJVOĐANSKE BANKE 5 ODSTO POPUSTA ZA ŠKOLSKI PRIBOR I KANCELARIJSKI MATERIJAL

Supernatural pokret nastavlja i ove godine da promoviše zdrav način života i principe organske poljoprivrede. Na „Supernatural Zelenoj pijaci“ posetioci će biti u prilici da se upoznaju sa brojnim autohtonim proizvodima iz Srbije i regiona, a u okviru „Wellness programa“ sa jogom, kapuerom i nutricionističkim radionicama.

Želja organizatora je bila da se jubilarno deseto izdanje održi u Košutnjaku, gde je prvi Supernatural festival održan 2007. godine, sa idejom da se posetioci upoznaju sa međunarodnim danom Planete Zemlje i ekološkim vrednostima.

Povezana vest:  Etihad pokrenuo novu brend kampanju uz premijeru reklame

Rezervišite subotu 23. april za Supernatural piknik u Košutnjaku i ponesite ćebence i ostale piknik aksesoare!

Kako do Supernatural festivala?

Apelujemo na posetioce da na Supernatural piknik dođu linijama javnog prevoza, biciklom, ili prošetaju do Hajdučke česme.

Zbog zatvaranja Pionirske ulice posle podvožnjaka za Košutnjak za saobraćaj, ispred restorana „Košuta“, od 9 – 21 časa, posetioci na događaj mogu da dođu tramvajem broj 3 i siđu na stanici posle Topčiderskog parka, kod pumpe i produže putem ispod podvožnjaka do mesta održavanja festivala.

Ulice koje se zatvaraju tokom trajanja Supernatural piknika – deo Pionirske ulice iz smera ulice Bulevar Patrijrha Pavla ka ulici Kneza Višeslava (od podvožnjaka), kao i deo Pionirske ulice iz smera Vareške ulice počev od Sportskog Centra Rakovica.

Povezana vest:  Beč: Švarcenegerov potpis na aukciji

Linija 3 tramvaj – Omladinski stadion – Slavija – Knezevac (staje kod Milosevog konaka/ blizu benzinske pumpe)

linija 49 autobus – Banovo Brdo (staje kod Miloševog konaka)

Linija 94 autobus – Novi Beograd blok 45 – Miljakovac I

Linije 23 i 53 autobus – stanica kod Vodotornja (Pionirski grad) u Kneza Višeslava

Više informacija možete pronaći na: www.supernatural.rs www.facebook.com/supernaturalfestival