Omiljena poslastica koja se brzo maže, a još brže smaže, od sada sa jedinstvenim ukusima Nestlé čokolade i vanile

Asortiman Cipiripi konditorskih proizvoda koji podrazumeva Cipiripi tablu i kremove, dodatno je proširen novim Cipiripi kremom sa ukusima čokolade i vanile. Ono što posebno izdvaja proizvode iz ovog asortimana jeste činjenica da ne sadrže gluten.

Istraživanja o razumevanju ponašanja majki u Srbiji i njihovih navika prilikom kuvanja, koja je sprovela kompanija Nestlé, pokazala su da mame rado spremaju palačinke kako bi obradovale i okupile svoju decu i porodicu. Upravo su ovo razlozi koji su podstakli kompaniju Nestlé da proširi asortiman Cipiripi krema dodatnim Choco-Vanilla ukusom, koji je lako razmaziv i idealan za palačinke.

Povezana vest:  Tradicionalan italijanski prestiž u XYZ Premium Fashion Store-u

Ovaj krem sadrži prirodan izvor kalcijuma i jedini je bezglutenski krem u Srbiji sa sertifikatom Evropske asocijacije udruženja obolelih od celijakije i Udruženja Srbije za celijakiju. Za proizvodnju bezglutenskih proizvoda neophodno je ispratiti visoke standarde, koje fabrika u Surčinu, gde se Cipiripi proizvodi, u potpunosti zadovoljava.

Cipiripi krem, koji uživa poverenje potrošača već punih trideset godina na tržištu Srbije, sigurno će obradovati ljubitelje slatkih zalogaja, jer je sada dostupan novi ukus koji može poslužiti i kao poslastica i kao slatki dodatak obrocima i kolačima. S obzirom na to da se palačinke pripremaju na različite načine i doprinose posebnoj porodičnoj atmosferi, predlažemo vam recept za pravljenje čoko-palačinki kako biste obradovali vaše najmilije.

Povezana vest:  Kako slediti svoju strast i ne odustati?

Za pripremu čoko-CIPIČINKI potrebno vam je:

  • 3 jaja
  • 1 šolja brašna
  • 2 kašike šećera
  • 2 kašike kakao-praha
  • 1 čaša kiselog mleka
  • 30g putera

Sjedinite sve sastojke dok ne dobijete homogenu smesu. Pre pečenja ostavite testo u frižideru sat vremena. Nakon toga ispecite palačinke, dodajte u njih novi čoko-vanila Cipiripi krem i spreme su za služenje!!

Prijatno!