A1

Kao jedan od sponzora UEFA Lige Evrope, Amstel Premium Pilsener je u saradnji sa IDEA prodajnim objektima pružio fudbalskim fanovima širom Srbije jedinstveni fudbalski izazov, a najveštiji će imati tu privilegiju da ovogodišnje finale posmatraju uživo. Dragan Stojanović, Milena Ivanić, Bojan Popović, Boban Ocokoljić i Darko Ocokoljić postigli su najbolje rezultate u igrici šutiranja penala, a Amstel Premium Pilsener ih je nagradio odlaskom na veliko finale UEFA Lige Evrope u Bazelu.

Povezana vest:  Ruska kompanija najavljuje hotel u orbiti oko Zemlje

„Kao jedan od ponosnih sponzora UEFA Lige Evrope, želimo da naš brend raste i postane pravi prijatelj svih ljubitelja fudbala koji uživaju u savršenih 90 minuta igre“, rekla je Sofija Eftimovski-Božović, senior brend menadžer i dodala: „Zato nagrađujemo vernost naših potrošača i pružamo im uzbudljivo iskustvo odlaska na finale u Bazel gde će biti u prilici da dožive nezaboravne momente uz Amstel Premium Pilsener.“

Povezana vest:  Kako su snimane najnovije reklame za LAV pivo „Imamo pravo na dobra vremena”

Kao jedan od vodećih svetskih brendova piva Amstel Premium Pilsener 2015. godine postao je zvanični partner UEFA Lige Evrope i podržavaće najbolji Evropski fudbal do 2018. godine. Time je ponovo oživljeno bogato fudbalsko nasleđe ovog brenda koje traje još od 1994. godine. Promotivne aktivnosti usmerene ka potrošačima, koje organizuje Amstel Premium Pilsener, doprineće da svakog četvrtka gledaoci na stadionima, ali i oni pored malih ekrana, dožive savršenih 90 minuta uživanja u fudbalu.

Povezana vest:  SVETSKI DŽET SET U BEOGRADU, 31. maja na ulicama grada čuvena trka Gumball 3000