A1

Kao jedan od sponzora UEFA Lige Evrope, Amstel Premium Pilsener je u saradnji sa IDEA prodajnim objektima pružio fudbalskim fanovima širom Srbije jedinstveni fudbalski izazov, a najveštiji će imati tu privilegiju da ovogodišnje finale posmatraju uživo. Dragan Stojanović, Milena Ivanić, Bojan Popović, Boban Ocokoljić i Darko Ocokoljić postigli su najbolje rezultate u igrici šutiranja penala, a Amstel Premium Pilsener ih je nagradio odlaskom na veliko finale UEFA Lige Evrope u Bazelu.

Povezana vest:  Guarana priredila nezaboravnu žurku povodom rođendana

„Kao jedan od ponosnih sponzora UEFA Lige Evrope, želimo da naš brend raste i postane pravi prijatelj svih ljubitelja fudbala koji uživaju u savršenih 90 minuta igre“, rekla je Sofija Eftimovski-Božović, senior brend menadžer i dodala: „Zato nagrađujemo vernost naših potrošača i pružamo im uzbudljivo iskustvo odlaska na finale u Bazel gde će biti u prilici da dožive nezaboravne momente uz Amstel Premium Pilsener.“

Povezana vest:  Bliži se jesenji Dečiji sajam

Kao jedan od vodećih svetskih brendova piva Amstel Premium Pilsener 2015. godine postao je zvanični partner UEFA Lige Evrope i podržavaće najbolji Evropski fudbal do 2018. godine. Time je ponovo oživljeno bogato fudbalsko nasleđe ovog brenda koje traje još od 1994. godine. Promotivne aktivnosti usmerene ka potrošačima, koje organizuje Amstel Premium Pilsener, doprineće da svakog četvrtka gledaoci na stadionima, ali i oni pored malih ekrana, dožive savršenih 90 minuta uživanja u fudbalu.

Povezana vest:  FUDBALSKI TALAS IZ BRAZILA STIŽE U UŠĆE SHOPPING CENTAR