Forfest

Festival kreativne industrije od 19. do 21. aprila u Budvi
 
Ovogodišnji For Festival (Festival kreativne industrije) biće održan od 19. do 21. aprila u Budvi. Poziv da učestvuju otvoren je svim zainteresovanim kreativnim ljudima i kompanijama.
Rekonceptualizacijom Festivala turističkih komunikacija formiran je FOR Festival industrije komunikacija, odmora i razonode (Travel & Leisure Communications Festival). Novo ime za novu stratešku poziciju. Festival se okreće savremenom shvatanju odmora i turizma koje ga ne svodi na putovanje zbog sunca, plaže i mora, već prihvata da su uzbuđenje, zabava i edukacija pokretačke sile turizma i globalne ekonomije. Ali i kreativnosti.
FOR je festival kreativnih industrija, novi prostor za izložbu kreativnih i komunikacionih dostignuća na polju odmora i razonode na prostoru regiona. Festival pod pokroviteljstvom Nacionalne turističke organizacije Crne Gore i opštine Budva. Festivalski ŽIRI čine poznata imena i vodeći autoriteti u tržišnim komunikacijama u regionu, kao što su Davor Bruketa, Bojan Hadžihalilović, Ivan Stanković, Ivo Laurenčić i  Jernej Repovš.

 

Povezana vest:  Poznati podržali borbu protiv raka pluća