SLIM EXPO

Prvi sajam posvećen zdravom gubljenju viška kilograma

Sajam zdravog mršavljenja ’’Anti Kilogram SLIM EXPO’’ je manifestacija koja će na jednom mestu okupiti veliki broj posetilaca zainteresovanih za zdravo skidanje viška kilograma i održavanje vitke linije.

’’Anti Kilogram SLIM EXPO’’ sajam će se održati od 06. do 08. maja, ispred i unutar tržnog centra Delta City. S obzirom na to da se ovakva manifestacija organizuje po prvi put na našim prostorima, posetiocima će biti predstavljen veoma zanimljiv program.

Tokom tri dana sajma, posetioci će biti u mogućnosti da saznaju aktuelne informacije i upoznaju nove trendove, a što je najbitnije, imaće priliku da se konsultuju sa uglednim stručnjacima iz sveta nutricionizma, farmacije i fitnesa.

Povezana vest:  Predstava Audicija ponovo obara rekorde

Posetioci ’’Anti Kilogram SLIM EXPO’’ sajma će takođe biti u prilici da testiraju i kupe po povoljnim cenama različite proizvode vezane za zdravo mršavljenje, iskusiće fitnes programe, probati proizvode za negu tela itd.

’’Anti Kilogram SLIM EXPO’’ sajam je na našim prostorima prvi i jedini događaj ovog tipa, koji ima cilj da zainteresovanoj publici predstavi aktuelne proizvode i usluge posvećene zdravom mršavljenju, ali i najnovije trendove u ishrani, fitnesu, proizvodima i tretmanima za negu tela, koji su u vezi sa zdravim gubljenjem viška kilograma. Svi koji su zainteresovani za svoj izgled, kao i za korekciju sopstvene linije, biće u prilici da dobiju korisne savete kako da kombinuju redukcionu dijetu, povećaju fizičku aktivnost ili da promene navike u hranjenju.

Povezana vest:  Globalni skup Peter Druker u Beču posvećen liderstvu u doba korone

Gojaznost je najstariji i još uvek najčešći metabolički poremećaj kod čoveka i kao takav postaje najveći svetski zdravstveni problem 21. veka. Sve do nedavno, gojaznost se smatrala više estetskim nego zdravstvenim problemom. Gojaznost kao bolest savremenog doba nije lako rešiva, a da to bude prirodnim i efikasnim putem. Gubitak telesne težine je samo deo problema u lečenju gojaznosti. Drugi deo, mnogo teži i važniji, je kako održati postignutu željenu telesnu težinu.

Mnogi faktori koji utiču na pojavu gojaznosti već su poznati, dok su neki još u fazi ispitivanja. Danas se smatra da gojaznost nastaje kao posledica dejstva više različitih faktora (naslednih osobina, psiholoških, socijalnih, metaboličkih, fizioloških) kao i faktora spoljne sredine. Veliki broj osoba sa uvećanom kilažom svakodnevno rizikuje oštećenje krvnih sudova i srčanog mišića.

Povezana vest:  Devojčice, verujte u sebe!

Prevencija gojaznosti je, stoga, od životnog značaja. Ona je ključ za smanjenje velikog broja oboljenja od kojih pati savremeni čovek.

’’Anti Kilogram SLIM EXPO’’ sajam pruža svim posetiocima jedinstvenu priliku da se na pravi način informišu od stručnjaka kako da promene loše navike u ishrani, kako da kreiraju ravnotežu unetih i potrošenih kalorija kroz fizičku aktivnost i kako da na što efikasniji, ali i najzdraviji način, reše svoj problem i dovedu svoju težinu na normalnu meru.