Udruženju “Life +” uručena je danas donacija u iznosu od 2.500 evra, koju su zaposleni Piraeus banke obezbedili učešćem u  humanitarnoj trci Beogradskog maratona. Finansijska sredstva namenjena su projektu “Dobri rođak”, koji ima za cilj pomoć deci koja žive ispod granice siromaštva. Predsedniku udruženja „Life +“ Predragu Ostojiću, donatorski ček je uručila Bojana Vesić Antić, direktor Sektora ljudskih resursa Piraeus banke.

Povezana vest:  Tradicionalni ski & snowboard vikend na Kopaoniku za početak zimska sezona

„Zaposleni Piraeus banke, već treću godinu za redom, učestvuju u CorD Masters Charity humanitarnoj trci nakon koje kandiduju ustanove kojima žele da doniraju sredstva. Udruženje „Life +“ i njihova briga o porodicama i deci koja nemaju dovoljno sredstava za normalan život dobili su apsolutnu većinu glasova te smo se brzo odlučili da im pomognemo“, izjavila je Bojana Vesić Antić.

Povezana vest:  Intenzivna platinastvo plava boja kose u jednom lakom koraku uz SYOSS posvetljivačem za kosu

Predsednik udruženja „Life +“ Predrag Ostojić istakao je da će donirana sredstva biti iskorišćena za poboljšanje uslova života porodice Kovinčić koju čini samohrana majka i dvoje maloletne dece.

“Uslovi stanovanja u kojima živi porodica Kovinčić su veoma loši. Od donacije, primarno ćemo im srediti kupatilo, koje je jako staro i neuslovno. Zahvaljujem Piraeus banci koja je prepoznala potrebu da pomogne projekat Dobri rođak i vrednu donaciju opredeli porodici kojoj je pomoć zaista potrebna”, kazao je Ostojić.

Povezana vest:  Omladina iz Srbije u trci za nagradu „Mlada hrabrost”

Proteklih godina, Piraeus banka je novac obezbeđen na ovaj način donirala humanitarnoj organizaciji Nurdor i Domu za decu i omladinu sa smetanjama u razvoju „Sremčica“.