Humanitarno fotografisanjeNaša poznata fotografkinja Dragana Paramentić, poznatija kao Nasmej se, ptičica! rešila je da pokrene humanitarnu akciju kojom će se zahvaliti domaćoj publici i svima onima koji su tokom godina pratili i podržavali njen rad, što je komapnija Canon rado podržala.

Svoj životni i profesionalni put, Dragana nastavlja daleko od Srbije, na drugom kontinentu i humanitarno druženje i fotografisanje koje će se ovog vikenda održati u beogradskom parku Tašmajdan, biće njen način da se pozdravi sa Beogradom i svima onima koji su želeli da stanu pred objektiv njenog Canona.

Povezana vest:  Znanje školaraca o pravilnoj ishrani značajno unapređeno

Na ovaj način, svi uključeni u ovu lepu akciju pomoći će da “vratimo ljubav na početak, tamo gde je najpotrebnija tako što ćemo pomoći bebama”. Bolnici u Višegradskoj će se ovom prilikom uz pomoć fonda Bitka za bebe donirati neonatalni aspirator koji im je ovog trenutka preko potreban.

Fotografisanje će se održati 4. i 5.juna na Tašmajdanu, od 12 do 19h. Tom pirlikom svi koji na vreme rezervišu svoje termine i pošalju dokaze o svojoj humanoj uplati, će imati priliku da se zabave pred kamerom Dragane Paramentić uz druženje sa kompanijom Canon, koja će se postarati da sa sobom ponesu odštampane uspomene i sa malom manufakturom koja se bavi proizvodnjom najfinijih poslastica FINI, koja će doprineti da te uspomene budu slađe.

Povezana vest:  Payoneer počeo da izdaje platne kartice

Ptičica se preslelila sa nasmejsepticica.com na draganaparamentic.com, gde i ovoga puta možete naći sve detaljne informacije o tome kako da se prijavite i budete deo ove humanitarne akcije.

Vidimo se za vikend, a do tada pratite našu FB stranicu- https://www.facebook.com/canonsrbija/  putem koje ćemo vas dodatno informisati o svim detaljima i izveštavati sa lica mesta.