Black’n’Easy se u komunikaciji sa potrošačima trudi da uvek bude korak ispred. Od kada je nastao, uneo je mnogo novih načina uživanja u naš život, ali ono što je najvažnije jeste druženje i optimizam koji se šire svuda gde se pije Black’n’Easy kafa. Zbog takvog druženja je nastao i originalan internet konkurs koji okuplja mlade iz pet zemalja regiona –  Black’n’Easy AMSTERDAM TRIP.

Povezana vest:  Bred Pit i Anđelina Džoli pred venčanjem?

Ako volite da uživate uz Black’n’Easy kafu, pokažite to na kreativan način i možda baš vi otputujete u Amsterdam zajedno sa 50 mladih iz regiona! Osmislite kratak video ili fotografiju neobične situacije ili mesta uživanja u Black’n’Easy kafi u kome se vidi kesica, kutija ili šoljica. Svoje originalne ideje postavite u periodu od 25. maja do 1. jula na sajt konkursa  www.blackneasy.com, pozovite prijatelje da glasaju za vas i pobedite.  Naravno, pobednici mogu da povedu jednog svog prijatelja, jer sreća je lepa samo kada ima sa kim da se podeli!

Povezana vest:  Lečenje tromboze nakon vakcinacije protiv koronavirusa

Black’n’Easy vas vodi na put u Amsterdam, u pravu avanturu i jedinstveno druženje sa prijateljima iz Beograda, Sarajeva, Zagreba, Ljubljane, Skoplja, Novog Sada, Banja Luke, Splita, Varaždina, Maribora, Kumanova, Tuzle, Celja, Bitolja, Mostara, Kopra, Niša, Tetova ili Kragujevca, i drugih gradova –  jer ovo je jedinstvena AVANTURA KOJA NE POZNAJE GRANICE!