U nesvakidašnjoj atmosferi  MINI salona otvorena je „sezona bez krova“ uz nove modele MINI Cabrio, MINI Clubman i MINI John Cooper Works.

Osim ovih modela, prijateljima, partnerima i ljubiteljima  MINI, predstavljena je i nova MINI ideja brige o zdravom životu kroz MINI Gym, a prisutni su takođe imali priliku da na trenutak pobegnu iz grada i nađu se na plaži  u MINI Cabrio modelu.

Povezana vest:  Star Import nastup na 52. Međunarodnom salonu automobila , slogan Mercedes-Benz nastupa: „Follow the Champions"

MINI Cabrio, kao zvezdu večeri, na duhovit način predstavio je voditelj Ivan Ivanović, uz neizostavne modele MINI Clubman i MINI John Cooper Works. Finale večeri bilo je i izvlačenje najsrećnijih dobitnika MINI automobila – na vikend korišćenje.

MINI Srbija jedini je MINI prodajni salon na svetu koji svojim vernim kupcima pruža mogućnost uživanja i opuštanja, i dodatno brine  o njihovom zdravlju kroz novi MINI Gym koncept. Profesionalni trener na raspolaganju je svim posetiocima teretane.

Povezana vest:  VOZAČI U NEMAČKOJ NAJZADOVOLJNIJI FIAT-om 500

MINI Mikser

MINI Srbija ove godine podržava tradicionalni Mikser festival, u okviru kojeg je za vizuelne umetnike, dizajnere, „ulične umetnike“ i ostale kreativce raspisan konkurs za vizuelni identitet zvaničnog vozila Mikser festivala – MINI Mikser, a u cilju  promocije i podsticanja umetničkog stvaralaštva i afirmacije umetnika u Srbiji. Takođe, mikseromobil će biti i zvanično vozilo festivala