Naći pouzdanog, lojalnog i sigurnog partnera, na tržištu poslovanja je jako teško skoro pa nalik pronalaženju bračnog partnera. Kada ga pronađete, onda morate strpljivo da negujete taj odnos jer kakav vam je poslovni partner takavam je i biznis-važi pravilo sa kim si, takav si!

Pravi i najbolji biznis partneri u Srbiji nagrađeni su nagradom BIZNIS PARTNER 2016. a među najboljima našla se i kompanija Fly Fly Travel koja je proglašena za najbolju turističku agenciju u regionu Jugoistočne Evrope.

Povezana vest:  Budući sastav Vlade Srbije

Poslovni partneri i korisnici usluga ove kompanije prepoznali su i ocenili poslovnu izuzetnost kompanije, a mnogobrojne nagrade potvrđuju uspeh Fly Fly Travela. Kompanija Mass Media International je samo jedna od mnogobrojnih institucija koja potvrđuje da je kompanija Fly Fly Travel ostvarila odlične poslovne poduhvate koji obuhvataju kontinuirane investicije i inovacije uz visok stepen profesionalnosti i etičnosti uvažavala svoje poslovne partnere i klijente. Kao takva kompanija predstavlja snažan oslonac razvoju lokalne zajednice i doprinosi boljem kvalitetu života a i putovanja.

Povezana vest:  Današnji kupci više istražuju pre same kupovine

Kompanija Fly Fly Travel posluje na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Slovenije, Hrvatske, Turske i Austrije a u budućnosti planirano je i dalje širenje poslovanja. Od svog nastanka, 2009. godine, ova kompanija beleži velike uspehe što potvrđuju mnogobrojne nagrade poput “Serbian Brend 2016” za najbolju turističku agenciju, “Brend Leader Award 2015” za najbolju turističku agenciju Jugoistočne Evrope u oblasti prodaje avio karata, „Zlatno turističko srce Jugoistočne Evrope“ za najbolju turističku agenciju jugoistočne Evrope u 2015. godini itd.

Povezana vest:  Eucerin® Q10 -rešenje protiv bora, čak i za veoma osetljivu kožu, sada sa 20% popusta