Mikser House ovog leta pokreće novi koncept događaja namenjen mamama i tatama, trudnicama i bebama. Za vikend, 18. i 19. juna, u Mikser House-u (Karađorđeva 46) će se na prvom Baby Festu okupiti proizvođači bebi opreme, kozmetike, hrane, kao i predavači i stručnjaci iz najrazličitijih oblasti koje se bave roditeljstvom i razvojem deteta.

Baby Fest predstavlja jedinstveni festival koji na jednom mestu nudi sve što je potrebno budućim i novim roditeljima. Posetioci će imati priliku da se na dvodnevnoj manifestaciji upoznaju sa novitetima iz sveta roditeljstva, degustiraju proizvode, dobiju korisne savete, ostvare atraktivne popuste, kupe baby opremu ili prisustvuju radionicama kao i predavanjima eminentnih stručnjaka važnih za pravilan razvoj i rast deteta.

Povezana vest:  U Briselu otvoreno Selo čokolade

U subotu, 18. juna, na predavanjima koja traju od 11 do 20 časova, govoriće se o hrono ishrani, epiduralnoj anesteziji, jogi i vežbama disanja, dinamici razvoja govora kod beba i motornom razvoju do prve godine, ranom roditeljstvu, vaspitanju i obrazovanju, savremenoj stomatologiji i pozitivnoj trudnoći za mame i tate.

Baby fest će i u nedelju, 19. juna, ugostiti stručnjake, nutricioniste, farmaceute, defektologe, ginekologe, akušere, psihologe,  koji će govoriti o pravilnoj ishrani u trudnoći i posle porođaja i pravilnom pripremanju hrane, matičnim ćelijama, pravilnoj negi bebine kože, ulozi očeva u trudnoći, homeopatiji za trudnice i bebe i dojenju.

Povezana vest:  UNIQA putno osiguranje sa COVID-19 pokrićem za ceo svet

Baby fest je otvoren u subotu i nedelju od 12 do 20 časova, detaljan program i satnica su dostupni na linku, a ulaz na festival je slobodan.