Kompanija Knjaz Miloš u saradnji sa Opštinom grada Aranđelovca, Specijalnom bolnicom Bukovička banja i Vladom Kraljevine Norveške predstavila je obnovljeni Paviljon Knjaz Miloš, kojem je tokom višemesečne pažljive rekonstrukcije vraćen istorijski sjaj.

„Paviljon Knjaz Miloš je objekat od izuzetnog istorijskog značaja i simbol naše kompanije. Dok pravimo ozbiljne poslovne planove za domaće i osvajanje inostranih tržišta, ne smemo da zaboravimo odakle smo pošli. U duhu domaćinskog poslovanja, kompanija Knjaz Miloš i ubuduće će da se ponaša kao odgovorni član zajednice, s naročitim osvrtom na Aranđelovac“, izjavio je Miloš Stojisavljević, generalni direktor kompanije Knjaz Miloš.

Povezana vest:  Resavska pećina otvorena za Prvi maj i Vaskrs

Na svečanom predstavljanju Paviljona prisutnima su se obratili ambasador Kraljevine Norveške u Srbiji Arne Sanes Bjornstad, predsednik Opštine Aranđelovac Bojan Radović, direktor Specijalne bolnice Slobodan Prodanović. Svi partneri u procesu rekonstrukcije izrazili su zadovoljstvo što Paviljon Knjaz Miloš ponovo predstavlja ponos Aranđelovca.

Paviljon Knjaz Miloš podignut je 1907. godine na mestu najstarijeg izvora mineralne vode u Srbiji, a ujedno je bio i prva fabrika za flaširanje mineralne vode u našoj zemlji, zbog čega njegova restauracija predstavlja izuzetno značajan projekat za kompaniju Knjaz Miloš i grad Aranđelovac.

Povezana vest:  Fotografija kao idealan hobi za oslobađanje od stresa