JACK STAR 2016Jack Daniel’s Experience (JDX) backstage na EXIT-u i ove godine je u potrazi za muzičkim talentima, a četvoro odabranih kandidata koji se prijave na aktuelni konkurs POSTANI JACK ZVEZDA, dobiće priliku da pored ulaznica za sve dane EXIT festivala osvoje i jednosatni DJ nastup u popularnoj festivalskoj oazi, odmah iza glavne festivalske bine.

Potraga za JACK ZVEZDOM traje četvrtu godinu za redom, a nastala je u želji da se poznavaocima muzike i svima koji uživaju u njenom stvaranju, pruži mogućnost da se iskažu i podele svoj doživljaj muzike u jedinstvenom festivalskom ambijentu Jack Daniel’s Backstage na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Povezana vest:  Vodič kroz 12. Evropsku noć istraživača

Mogućnost prijave imaju sva punoletna lica, a prijavnom formularu moguće je pristupiti samo sa računara kroz poseban tab na Facebook stranici Jack Daniel’s Srbija. Konkurs je otvoren do nedelje, 26. juna!

Tokom četiri dana u JDX Backstage-u priliku da se predstave dobiće izabrani kandidati konkursa,a posetioci su već navikli na autentične nastupe poznatih ličnosti i raznovrsne muzičke senzacije brojnih domaćih i bendova iz regiona, koji tradicionalno okupljaju rekordan broj ljudi iz godine u godinu.

Povezana vest:  SUPER DORUČAK ZA SUPER HEROJE

O četvoro najsrećnijih kandidata odlučivaće stručni žiri, a na njihovu odluku uticaće odabir pesama, odgovori u prijavi, kao i glavni kriterijum – poznavanje muzičke istorije. Baš kao što je iza Jacka Daniela, avanturiste i pionira autentične zabave, ostala bogata zaostavština, koja se pronosi svetom već 150 godina, tako i iza vas može ostati jedinstveni muzički otisak i nezaboravno iskustvo koje će postati vaša lična legenda.

Povezana vest:  Supruga oprostila Runiju i želi s njim još jedno dete