Grand Freezz poklonTemperatura raste, u vazduhu se osećaju novi mirisi, boje postaju jarke, a mi jedva čekamo da prigrlimo leto koje ove godine mora biti bolje nego sva prethodna, sa još više uživanja. Zato smo za vas pripremili jedan komadić zadovoljstva, za koji smo sigurni da će ovo leto učiniti još boljim.

Novi Grand Freeze Irish cream, magično kremastog i osvežavajućeg ukusa zadovoljiće i najizbirljivije ljubitelje ledene kafe i već se predviđa da će biti pravi hit ovog leta.

Povezana vest:  Čeril Kol provela tri noći sa plesačem Derekom

Nakon lake pripreme, udobno se smestite, otpite gutljaj i pustite da vas obuzme ledeno kremasto zadovoljstvo, koje će učiniti da svet počne sporije da se kreće i omogućiti vam da doživite leto u svoj njegovoj veličini.

Svi oni koji su ipak za proverene stvari, na raspolaganju imaju dobro poznate ukuse Grand Freeze classic, Grand Freeze banana i Grand Freeze kokos.

Povezana vest:  Detektivi razgovarali sa Gibsonom o priči o iznuđivanju

Troje najbržih čitalaca koji se jave na mail [email protected] osvojiće poklon-paket u kome se nalazi teglica i i limited edition kafa Grand Freeze Irish Cream.