Za pripadnice nežnijeg pola, tokom prošle nedelje na splavu Play priređeno je pravo letnje uživanje – ulepšavanje i opuštanje uz degustaciju novog osvežavajućeg letnjeg pića – Rosato Mio koktela! Dragana Mićalović, Sara Jo i blogerke Branislava Antović, Vanja Bahilj pravile su društvo svim gostima, uživale su u beauty tretmanima i vozile se čamcem. Druženje je upriličeno povodom promocije novog pića namenjenog damama, jedinstvenog na tržištu, Rosato Mio koktela.

Povezana vest:  Dan polja šećerne repe

U osnovi ovog koktela nalazi se Ramazzotti Aperitivo Rosato, novi proizvod brenda Ramazzotti, čuvenog italijanskog bitera iz Milana sa tradicijom koja datira još od 1815. godine. Ramazzotti je sinonim za italijansku ljubav prema životu.

Aperitivo Rosato je jedinstveni liker na bazi hibiskusa i cveta pomorandže, koji uz malo penušavog vina, leda I listova svežeg bosiljka čini savršeno letnje osveženje – koktel Rosato Mio.

Povezana vest:  Probaj ukuse leta i uživaj uz Barcaffe Lattiato + GIVEAWAY

Inspirisan voćnim ukusom hibiskusa i cveta pomorandže, Aperitivo Rosato predstavlja pravi užitak za celo društvo,sa svojim laganim i svežim ukusom.

Bilo da je u vidu aperitiva pre nekog ukusnog jela ili kao lagano popodnevno piće, u Aperitivo Rosatu možete uživati na brojne jednostavne načine.

Recept za koktel Rosato Mio:

  • 5 cl Aperitivo Rosato Ramazzotti
  • 10 cl penušavog vina
  • Kocke leda
  • Listovi bosiljka
Povezana vest:  "NOVOGODIŠNJA ČAROLIJA" U KOMBANK DVORANI OD 15. DO 30.DECEMBRA

Priprema: Sipajte Aperitivo Rosato Ramazzotti i penušavo vino u vinsku čašu. Dodajte nekoliko kocki leda. Ukrasite piće sa nekoliko listova bosiljka. Uživajte!