Jaffa cakes i Olimpijski Komitet Srbije (OKS) pripredili su nesvakidašnji ispraćaj Olimpijskog tima Srbije na Olimpijske igre u Brazilu u atmosferi inspirisanoj duhom Rio de Žaneira, uz samba zvuke, kapueru i brazilske plesačice.

U duhu Igara, predstavnici Jaffe i srpski sportisti upalili su Olimpijsku baklju i time simbolično poželeli srećan put i uspešno takmičenje u Riju.

„Jaffa je uz momke i devojke koji danas čine Olimpijski tim Srbije bila tokom čitavog njihovog odrastanja i pružala pozitivnu energiju nakon napornih treninga.  Siguran sam da će Jaffa, kao zvanični biskvit tima, opet biti nezamenjiva podrška, ali i deo slavlja našeg tima u Riju, čemu se posebno nadamo“, izjavio je Bojan Knežević, direktor kompanije Jaffa Crvenka.

Povezana vest:  Povećana tražnja za lutkama Barbi

Ambijent žurke podsećao je na plažne barove duž Kopakabane, a gosti su duh Brazila mogli da dožive svim čulima. Pored karakterističnih latino zvukova koji su okupljene dugo držali na nogama, zvanice su mogle da se upoznaju i uživaju u karakterističnim ukusima Brazila i zanimljivim koktelima.

„Jaffa je bila uz naše olimpijce na putu za London, a sada je njihova podrška u susret Riju. Verujem da ćemo se zajedno radovati uspesima i medaljama naših sportista u Riju, a da ćemo nakon toga uspešnu saradnju nastaviti i na putu za Tokio 2020.  Siguran sam da će prve Igre koje će se održati na južnoameričkom kontinentu obojiti atmosfera, boje i ritmovi Brazila kao što je to slučaj sa ovom večeri, a verujem da će uspesi i medalje naših sportista u Riju biti povod za neko slično druženje po povratku iz Brazila,“ rekao je generalni sekretar Đorđe Višacki.

Povezana vest:  Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Ispraćaju srpskih sportista na najvažnije takmičenje na planeti prisustvovao je veliki broj zvanica iz poslovnog i javnog života, predstavnici ambasada, kao i poznate ličnosti. Puno uspeha našim olimpijcima poželo je i Juan Olivirea Monfin, sekretar ambasade Brazila, kao predstavnik zemlje domaćina Olimpijskih igara.