Anthelios mleko za osetljivu kožu bebaDečija koža se još razvija i mnogo je krhkija od kože odraslih, naročito kada je u pitanju štetan uticaj UV zraka. Zato je neophodno zaštititi kožu naših najmlađih vrlo visokom zaštitom od sunca.  Anthelios, mleko za osetljivu kožu beba SPF 50+, sadrži formulu posebno razvijenu za osetljivu kožu naših najmlađih. Pažljivo odabrani sastojci pružaju sigurnost osetljivoj koži beba, a tekstura je obogaćena karite buterom za dodatan efekat hidratacije i umirivanja kože. Tekstura je vidljiva prilikom nanošenja i omogućuje roditeljima sigurnost da je cela površina kože u potpunosti prekrivena zaštitom od sunca. Proizvod je najbolje koristiti pod indirektnim suncem za bebe starije od šest meseci i prikladan je za lice i telo.

Iako su prilično upoznati sa opasnostima sunca, odrasli često nisu svesni stepena osetljivosti dece na sunce. Dečija koža se još razvija, nedovoljno je zrela i zato osetljivija na štetni uticaj sunca. Ima slabije razvijen sistem pigmentacije i nije još razvila samoodbrambeni sistem (koji kod odraslih pomaže u obrani od UV zraka). Upravo iz tog razloga dermatolozi i pedijatri ističu da deca mlađa od tri godine ne bi smela biti izložena suncu. Čak i u senci im je potrebna optimalna zaštita koja uključuje šeširić, majicu, naočare i proizvod za zaštitu od sunca sa vrlo visokim zaštitnim faktorom, prilagođen osetljivoj koži beba. Roditelji koji su u ulozi čuvara zdravlja svojih najmlađih trebalo bi da preuzmu ovu odgovornost na sebe, jer kroz svoje delovanje usađuju osnove ponašanja na suncu već od malih nogu. Anthelios Dermo-Pediatrics mleko za osetljivu kožu beba SPF50+ je proizvod sa minimalističkom formulom koja poštuje nežnu kožu beba i nudi vrlo visoku, a ujedno i tolerantnu UVB i UVA zaštitu.

Povezana vest:  Ejmi Adams rodila ćerku

 

NOVO ANTHELIOS DERMO-PEDIATRICS MLEKO ZA OSETLJIVU KOŽU BEBA SPF 50+  sadrži novu formulu posebno razvijenu za osetljivu i atopiji sklonu kožu beba. Proizvod je najbolje koristiti za bebe starije od šest meseci za područje lica i tela. Pažljivo odabrani sastojci pružaju sigurnost osetljivoj koži beba, pa je tekstura obogaćena karite buterom za dodatan efekat hidratacije i umirivanja kože. Optimizovani sistem filtera pruža vrlo visoku zaštitu koja je dvostruko veća od UVA evropskih standarda. Anthelios Dermo-Pediatrics ostavlja lagani beli film na koži beba i pomaže mamama da brzo uoče nepokrivena područja. Proizvod je ispitan pod dermatološkim i pedijatrijskim nadzorom, testiran na koži beba sklonoj atopiji i ne sadrži nanočestice, parfem niti paraben.

ANTHELIOS XL DERMO-PEDIATRICS SPF 50+

Povezana vest:  Stručni skup ,,Novi izazovi u ishrani prvih 1.000 dana: Pogled u budućnost'' okupio više od 300 pedijatara iz regiona

Anthelios XL dermo-pediatrics linija sadrži proizvode za zaštitu od sunca za sve uzraste. Proizvodi se razlikuju po vrsti tekstura i nanošenja proizvoda. Svi ANTHELIOS proizvodi pružaju vrlo visoku, fotostabilnu UVA/UVB zaštita širokog spektra. Proizvodi omogućuju optimalnu zaštitu protiv UVA zraka (stroža od evropske preporuke), zahvaljujući patentiranom sistemu filtera u kombinaciji sa termalnom vodom La Roche-Posay koja ima umirujuće i antioksidacijsko delovanje. Osetljiva dečija koža zaštićena je od opekotina i oštećenja ćelija uzrokovanih UV zracima.

Povezana vest:  Umetničko klizanje i revija šešira ispred Delta Cityja

Više informacija o svim Anthelios proizvodima, kao i savete kako najbolje zaštititi osetljivu kožu od štetnih UV zraka, možete pronaći na http://www.laroche-posay.rs/ .

ANTHELIOS DERMO PEDIATRICS SPF 50+ Baby losion: 1.530,00 RSD*

* Neobavezujuća preporučena  cena ( Kupac je slobodan da, u svako doba, nezavisno i samostalno odredi vlastite maloprodajne cene, u skladu sa svojom cenovnom politkom)