Gabor Bekefi, CEO in Carlsberg SEENovi generalni direktor za Carlsberg Jugoistočna Evropa

 

Sredinom maja 2010. godine, Carlsberg Jugoistočna Evropa dobio je novog generalnog direktora. Na tu poziciju postavljen je Gabor Bekefi koji je dužnost preuzeo od Aleksandra Radosavljevića, koji je nakon odlaska dr Isaaca Shepsa u Carlsberg UK, u januaru 2009. godine, bio vršilac dužnosti. Aleksandar Radosavljević ostaje generalni direktor Carlsberga Srbija.

Povezana vest:  SPEKTAKTULARNA DŽEZ RAPSODIJA U UŠĆE SHOPPING CENTERU

 

Pre dolaska u Carlsberg, Gabor Bekefi je bio na poziciji predsednika Poslovne jedinice za Jugoistočnu Evropu pri kompaniji Coca-Cola. Poslednjih jedanaest godina Bekefi je radio u kompaniji Coca-Cola, kao regionalni menadžer za strateško planiranje, country menadžer i predsednik poslovne jedinice.

 

Takođe, Gabor Bekefi radio je za kompaniju United Biscuits/McVitie’s kao brend menadžer grupe i menadžer za marketing i prodaju, a pre toga bio je menadžer prodaje za region centralne Evrope u kompaniji Nabisco International.

Povezana vest:  Zaposleni u kompaniji Strauss Adriatic u okviru Dana društveno odgovornog poslovanja sproveli niz humanitarnih aktivnosti

 

Bekefi je Mađar, i ima MBA diplomu „Goizueta poslovne škole“, Univerziteta Emori (Emory) iz Atlante, u državi Džordžija (SAD).