Legendarna dizajnerka enterijera, kolekcionarka nakita i umetnina, modna ikona i inspiracija mnogim dizajnerima, Iris Apfel, je beskrajno autentična u svakom pogledu, pa stoga i ne čudi što je upravo ona prijatelj brenda TAG Heuer koji u svakom smislu podržava jedinstvenost i različitost.

Iako je 29. avgusta napunila čak 95 godina, ovu vremešnu modnu ikonu to ne sprečava da ostvaruje nove saradnje i spremno pozira sa novim Link Ladies satovima, najžestvenijim od svih TAG Heuer kolekcija.

  1. godine njujorški Metropolitan Museum of Art izložbom Rara Avis (Retka Ptica) The Irreverent Iris Apfel, odao je počast ovoj hodajućoj modnoj i stilskoj legendi. Na izložbi se mogla videti njena ekscentrična i eksplozivna velika kolekcija aksesoara, odeće i materijala, koje vredno sakuplja već više od osamdeset godina.
Povezana vest:  U BEOGRADU ODRŽAN PRVI LATTE ART ŠAMPIONAT SRBIJE

Na neobičnom putovanju zvanom stil, mnogo puta obrela se na najčudnijim destinacijama-od tunižanskih bazara na kojima je pazarila egzotične materijale, pa sve do Vašingtona, gde je stilizovala Belu kuću za Kenedijeve.

Njen zaštitni znak su velike okrugle crne naočere kupljene su na buvljaku i crveni karmin pa je i čuveni beauty brend MAC lansirao boju sa njenim imenom.

Vrišteće boje, jaki printovi, krzno i glomazan nakit, to je u nekoliko reči Iris Apfel.

Povezana vest:  MIKSER DESIGN EXCHANGE @ MIKSER HOUSE

Poznata po karaktrističnom humoru i mudrim izrekama – “Moda se kupuje, a stil poseduje”, Ako niste zainteresovani, onda niste ni interesantni”, “ Teško je nauđiti šta je stil. To je neka vrsta lične ekspresije, a ponajviše je u stavu.

TAG Heuer se udružio sa modnim brendom MONSE i  bio glavni partner revije na prestižnom Njujork Fashion Week-u koji je u toku. Naravno, Iris  je sedela u prvom redu.

Tokom njujorške Nedelje Mode koja traje do 15. septembra u IMG modnoj Pop-Up radnji koja je ukrašena i slikama Iris Apfel, biće ponuđen širok izbor sve popularnijeg TAG Heuer Connected sata u želji da se spoje svet mode i vrhunske tehnologije.

Povezana vest:  VODITELJKA ALEKSANDRA JEFTANOVIĆ, GOST FORUM SHOPPING CENTRA

U prilog najnovijem tehnološkom satu ide i Irisina izjava da „Ako ne dolazite iz prošlosti, ne možete da idete u budućnost.“

Budućim generacijama spremno poručuje” Budite individualni i originalni, to su dve stvari koje su izgubljene”

Inače, kuriozitet je što je Iris Apfel strastvena kolekcionarka nakita već gotovo osamdeset godina pa onda i ne čudi što je švajcarski časovničarski brend napravio još jednu vezu  i neverovatnu saradnju upravo sa njom i brendom MONSE.