Zvezde šou biznisa o Tviteru i Fejsbuku

GeorgeClooneySlavni imaju različito mišljenje o društvenim sajtovima – Majli Sajrus (Miley Cyrus) je ugasila svoj profil na Tviteru (Tweeter), Džesika Simpson (Jessica) i Demi Mur (Moore) ga koriste svakodnevno, dok Džordž Kluni (George Clooney) ne namerava da se prijavljuje na Fejsbuk (Facebook).

-Radije bih dozvolio tipu sa veoma hladnim rukama da mi uživo u TV programu obavi pregled prostate nego što bih otvorio profil na Fejsbuku, ali srećan sam što se to drugima dopada. Ja to nisam koristio – rekao je Kluni a prenosi magazin OK.

Povezana vest:  Huawei predstavio glamuroznu reviju visoke mode Amato Haute Couture

Njegov kolega Ejdan Kvin (Aidan Quinn) takođe nije zainteresovan za onlajn društvene mreže.

-Ne interesuju me. Nemam problema sa održavanjem veza sa prijateljima. Nije mi potreban Fejsbuk da bih sa njima bio u kontaktu i ne želim da javnost zna šta radim – rekao je Kvin.

Kantri pevačica Martina MekBrajd (McBride) voli da koristi društvenu mrežu Tviter. – Veoma je zabavno. Uživam u tome, proveravam svoj nalog nekoliko puta dnevno. To je zabavan način da budete u kontaktu s obožavaocima.

Povezana vest:  Pampers Premium Care od sada dostupne u veličini 0

Sa Tvitera se ne „skidaju“ ni glumice Alisa Milano (Alyssa) i Rouz Mekgauan (Rose McGowan). Demi Mur i njen suprug Ešton Kučer (Ashton Kutcher) su među najpopularnijim korisnicima Tvitera.