delta_city_spoljaVeliko finale izbora za lice magazina Joy 30.juna u Delta Cityju

 

Veliko finale akcije NIVEA ANGEL STAR izbora za lice magazina Joy, nakon dvomesečne potrage za najlepšim devojkama u gradovima širom Srbije, biće održano u sredu, 30. juna u Delta Cityju.

Devojke će se predstaviti na modnoj reviji, u 21 sat, noseći modele jeans brenda Maxers, kao i ekskluzivne haljine Suzane Perić.

Povezana vest:  Springfield lansirao novu kolekciju R[eco]nsider u saradnji sa kanalom National Geographic

Tokom marta i aprila Modni studio Click i magazin JOY organizovali su  veliki izbor za nova lica – nove modeling zvezde, koje će krasiti naslovne strane i editorijale magazina, šetati pistama Fashion Week-a, raditi reklame, kataloge, muzičke spotove…

Modni karavan sastavljen od modnih i beauty stručnjaka Click-a i JOY-a, kao i specijalnih VIP gostiju obišao je desetak gradova u Srbiji (Novi Sad, Suboticu, Niš, Kargujevac, Čačak, Šabac, Beograd…) u potrazi za novim zvezdama glamuroznog sveta mode.

Povezana vest:  MAGIČNI SHOW "SVI ZA MAGIJU, MAGIJA ZA SVE" 26. MAJA U KOMBANK DVORANI

Osim novčanih nagrada, pobednice očekuju revije na Fashion Week-u, snimanje editorijala i naslovne strane za Joy, profesionalni ugovor sa modnim studiom Click, kao i druge vredne nagrade.