U organizaciji Vaspitno – popravnog doma Kruševac, Doma učenika PTT škole u Beogradu i Prihvatilišta za decu u četvrtak 15. decembra u Ustanovi kulture Palilula sa početkom u 12 časova, održaće se humanitarna priredba, koja ima za cilj prikupljanje sredstava za projekat „Pobedi za decu Prihvatlišta“.

Deca iz Vaspitno-popravnog doma Kruševac, Doma učenika PTT škole i deca iz Prihvatilišta će na priredbi imati priliku da pokažu svoj talenat i umeće, oprobaju se u glumi, recitovanju i pevanju, a što je najbitnijeimaće priliku da pokažu, da se samo zajedničkim snagama najlakše može stići do cilja.

Povezana vest:  Novogodišnji duh kompanije Huawei

Nakon priredbe svi zainteresovani će moći da kupe rukotvorine na izložbenim štandovima, koje su napravila deca iz Vaspitno –popravnog doma Kruševac, i da na taj način doprinesu akciji.

Ukoliko želite da pomognete deci Prihvatilišta da uskoro pređu u novi i veći prostor, koji će im omogućiti osnovna prava i potrebe svakog deteta, budite humani i u zavisnosti od vaših mogućnosti uplatite sredstva na žiro-račun namenjen za projekat „Pobedi za decu iz Prihvatilišta“.

Povezana vest:  Universal Media proslavila kraj još jedne uspešne godine

Informacije za uplatu:

Primalac:  Zavod za vaspitavanje dece i omladine, Pobedi za decu Prihvatilišta, Bulevar oslobođenja 219, 11000 Beograd.

Svrha uplate: Uplata za projekat „Pobedi za decu Prihvatilišta“ br. 08 -979“

Broj računa 840-1421761-32